Pierre Casiraghi şi Beatrice Borromeo aşteaptă primul lor copil

 Florentina Liutic
.

La un an de la căsătoria lor de vis de la Monaco şi nunta din Italia, Pierre Casiraghi şi Beatrice Borromeo sunt în al 9-lea cer pentru că în scurt timp vor deveni părinţi pentru prima dată.

 

Frumoasa Beatrice este însărcinată în aproximativ 6 luni, iar bebeluşul trebuie să se nască la începutul anului viitor.

 

Beatrice şi Pierre, fiul Prinţesei Caroline de Monaco, au sărbătorit în această vară un an de la căsătorie. Cei doi au făcut căsătoria civilă în grădinile Palatului din Monaco, iar nunta pe malurile Lacului Maggiore, în Italia, acolo unde familia lui Beatrice are un castel.

 

Zvonurile despre sarcina lui Beatrice au apărut în luna august când cei doi au fost prezenţi la Palma de Mallorca, la Copa Del Rey Regatta. Îmbrăcată într-o rochie albă, Beatrice a fost fotografiată cu un început de burtică, ea fiind probabil însărcinată în aproximativ 3 luni atunci.

 

Beatrice şi Pierre s-au cunoscut la Universitatea din Milano, iar în 2009 tânărul se îndrăgostea nebuneşte de frumoasa italiancă care provine dintr-ofamilie foarte bogată.

 

Acesta va fi cel de-al 4-lea nepot al lui Caroline de Monaco, care mai are doi nepoţi din partea fiului cel mare, Andrea Casiragi, şi un nepot, Raphael, din partea fiicei sale, Charlotte.

 

Foto: Hepta

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton