Vedetele au aflat povestea neurochirurgului care a salvat Lumea

 Florentina Liutic
.

Pe cât de interesantă este povestea lui Doctor Strange, un chirurg a cărui viață se schimbă pentru totdeauna în urma unui accident,  pe atât de interesantă a fost experiența de vizionare a vedetelor prezente la avanpremiera filmului, cărora proiecția le-a oferit și o doză considerabilă de umor.

 

Pelicula a rulat la T IMAX , iar invitații au fost impresionați de introducerea pe marile ecrane a unui nou tip de super-erou, dotat cu puteri magice, capacități rare și umor sec, ce lansează o nouă era a poveștilor pline de adrenalină și acțiune.

 

Doctor Strange este numele unui neurochirurg pe cât de faimos pe atât de arogant, care în urma unui accident de mașină devine incapabil să își mai folosească mâinile.

 

Când medicina clasică eșuează în a-i rezolva problema, Strange caută vindecare în Nepal, într-un spațiu mistic, care se dovedește a fi epicentrul luptei împotriva forțelor întunecate ce amenință planeta.

 

Chirurgul ajunge în scurt timp, fără voia lui, în linia întâi a acestei lupte infernale, cu misiunea de a salva Lumea.

 

Oana Popoiag

 

Giulia si Vlad AnghelescuGiulia si Vlad Anghelescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton