Jennifer Lopez, hot la 47 de ani

 Oana Pantazi
.

Un milion de like-uri a strâns o poză postată de diva sexy pe Instagram, care afișează un trup impecabil la aproape 50 de ani.

Superba cântăreață și actriță pare să fie pe zi ce trece tot mai sexy, deși mai are puțin și bate jumătatea de secol. Și pentru că e perfect conștientă de sex-appeal-ul său, JLo nu ezită să pozeze în poziții din ce în ce mai provocatoare, punându-și fanii pe jar cu fiecare postare.

Cu siguranță, propoziția „Jennifer Lopez e extrem de hot' a devenit un leitmotiv, fiind folosită de fani de cel puțin un milion de ori pe zi, iar asta doar pentru că diva este perfect conștientă de look-ul său impecabil și știe cum să-și utilizeze toate atuurile. Probabil că nu mai există om pe lume care să nu fi auzit de celebrul posterior bombat al vedetei, care a devenit un subiect de știri în sine.

Extrem de mândră de silueta sa perfectă, JLo și-a făcut un selfie în dormitor, într-un body extrem de decoltat, care nu reușea să mai ascundă prea multe, și a pus hashtag-urile #loveyourselffirst și #healthybodyhealthymind. Oricât am fi de pricinoși sau de invidioși, nu putem decât să-i dăm dreptate! Și noi, și cei un milion de fani care și-au arătat din plin aprecierea.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton