In pasi de vals

 Revista VIVA
.

In pasi de vals

In pasi de vals

La numai doua zile dupa ce in capitala Austriei a avut loc fastuosul Bal al Operei, la Palatul Parlamentului din Bucuresti s-a desfasurat Balul Vienez organizat de J.W. Marriott si produs de HBmedia-Horia Brenciu. In acordurile prestigioasei Sch¶nbrunner Schlossorchester, cei peste o mie de invitati au dansat si au savurat feluri de mancare sofisticate, balul incheindu-se la cinci dimineata cu ultimul vals. Cel mai important scop al acestui eveniment a fost insa unul caritabil, sprijinirea Fundatiei United Way Romania. Anul acesta, s-au strans 15.000 de Euro care vor fi donati mai departe altor organizatii de binefacere.

Mihaela Radulescu Kurt Strohmayer (JW Marriott) Luana Pesa (VIVA!)
Valeria si Steven van Groningen (Raiffeisen Bank) Lili Baaddi (Silhouette) si Najib Baaddi Dore M¼hlb¤cher si Radu Merica (ECE Romabia)
Cristina Simion (Edipresse AS), Giacomo Canale (G.Canale&C) si Sandra Freguglia Mioara si Adriean Videanu si Varujan Vosganian
Sonia Ionescu si Horia Brenciu Ecaterina si Constantin Stroe (Dacia) Georgiana si Florin Pogonaru
Flavius Teodosiu, Laura Cusi (Cosrom), Flavia Teodosiu Anastasiu si Virgil Anastasiu Mona si Mihai Nicolici

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton