Ciprian Marica rupe tăcerea în scandalul cu Ilie Năstase: "Nu l-am dat afară din Fundație"

 Dumitrache Laura
.

Ciprian Marica a intervenit și a spus adevărul despre scandalul cu Ilie Năstase. Fostul fotbalist a subliniat că nașul său a fost exclus din funcția de președinte, dar că Ilie Năstase este, în continuare, membru fondator. Fostul atacant vrea să evite cearta, susținând că lucrurile se pot rezolva pe cale amiabilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica ia o turnură neașteptată! Se pare că cei doi au decis să rezolve situația pe cale amiabilă, încercând să evite o posibilă ceartă. Ciprian Marica a reacționat și a vorbit despre conflictul cu finul său. Care este explicația fostului atacant?

Ciprian MaricaCiprian Marica

Ciprian Marica rupe tăcerea în scandalul cu Ilie Năstase. Fostul atacant a decis să lămurească situația. Cei doi au o relație apropiată, mai ales de când Ciprian Marican i-a cununat pe Ilie și Ioana Năstase. Totuși, se pare că acum sunt protagoniștii unui scandal. Ilie Năstase acuză că a fost dat afară din Fundația care-i poartă numele, dar Marica neagă acest lucru.

Citește și: Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele:„M-a păcălit!'

Citește și: Ana Muntean, femeia surprinsă în camera de hotel cu Ciprian Marica, vorbește despre relația cu fotbalistul:„Nu am niciun fel de regret'

Citește și: Când are loc finala Mireasa 2021.Simona Gherghe a făcut anunțul

Citește și: Ultimele detalii din anchetă.Ce s-a aflat despre avionul prăbușit în Milano, pilotat de miliardarul Dan Petrescu

Ciprian Marica susține că Ilie Năstase nu a fost dat afară din Fundație

Ciprian Marica a decis să intervină și să clarifice lucrurile după ce scandalul cu Ilie Năstase a fost mediatizat. Fostul fotbalist a declarat că Ilie Năstase nu a fost dat afară din Fundație. Mai mult, acesta susține că a fost singurul care a vrut să investească în teren.

Vorbim de un teren al statului, nu este în proprietatea nimănui. Până să vin eu nu investise nimeni niciun leu aici. La finalul contractului, statul este beneficiarul real al bunului. Am renovat stadionul de fotbal, facem o academie de tenis. Nu am investit în altceva decât în sport', a declarat Ciprian Marica, potrivit Spynews.ro.

Ilie Năstase a fost exclus din funcția de președinte

Ciprian Marica a mărturisit că fostul tenismen nu a fost dat afară din Fundație, ci doar a fost exclus din funcția de președinte pe care o deținea. Deși nu mai are această funcție, Ilie Năstase este,în continuare, membru fondator al Fundației.

Astfel, Ciprian Marica a subliniat faptul că nu vrea să pornească un conflict cu Ilie Năstase, mărturisind că lucrurile se pot rezolva în privat, pe cale amiabilă. Nu l-am dat afară pe Ilie Năstase din Fundație. El este în Fundație în continuare ca membru fondator, nu l-a scos nimeni. Nu mai este președinte, într-adevăr', a mai spus fostul atacant.

Ilie Năstase, decis să meargă la Tribunal

Ilie Năstase a fost înlocuit în fundație, prin modificarea actului de către tatăl și unchiul lui Ciprian Marica. Astfel, fostul tenismen a formulat o acțiune în luna mai la Judecătoria Sectorului 1 din București, iar după trei înfățișări instanța a respins scoaterea lui Ilie Năstase din Fundație. Marica nu a abandonat procesul și a mers la aceeași Judecătorie cu încă o acțiune.

Fostul tenismen îl amenință pe nașul său cu plângeri penale, după ce l-a anunțat că nu va mai fi președintele Fundației. „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul! (…)Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul', a mărturisit Ilie Năstase, conform Spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton