Minodora a vrut să divorțeze: "El era de vină"

 Dumitrache Laura
.

Minodora a declarat că a fost un pas de divorț. Artista este împotriva divorțului, dar a recunoscut că a vrut să divorțeze de Liviu, tatăl copilului său. Minodora a realizat că soțul său nu-i mai oferea atenție după ce l-a născut pe fiul lor, Marco. Cum a reacționat bărbatul și ce promisiunea i-a făcut artistei?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Minodora a fost la un pas de divorț. Cântăreața a mărturisit că viața i-a oferit multe obstacole de-a lungul anilor, chiar și în căsnicia cu Liviu. Cu toate astea, vedeta a reușit să treacă peste orice dificultate și să fie puternică. Cum a reușit Liviu să o convingă pe Minodora să nu divorțeze?

Liviu si MinodoraLiviu si Minodora

Liviu și Minodora s-au căsătorit în 2009, fiind cununați de Adi Minune și Cati. Spre surprinderea multora, relația celor doi nu a fost tot timpul perfectă, iar acest lucru o spune chiar artista. Minodora a recunoscut că au existat momente dificile în căsnicia cu Liviu, cei doi fiind la un pas de divorț.

Citește și: Cum își menține Minodora greutatea după ce a slăbit 40 de kilograme:”Mănânc de toate”

Citește și: Minodora avea dureri îngrozitoare înainte de operația la colon:”Țipam în casă, îmi venea să mușc din pereți”

Citește și; Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2:„Nu mai am pentru că…'

Citește și: Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick și are rolul principal:„Mi-a plăcut acest personaj'

Minodora a vrut să divorțeze

În prezent, Liviu și Minodora au o relație deschisă și se înțeleg foarte bine. Cu toate astea, cei doi au întâmpinat momente dificile, fiind la un pas de despărțire. Invitată într-o emisiune tv, artista a declarat că problemele au apărut după ce l-a născut pe Marco, fiul lor. Conform acesteia, Liviu nu-i mai oferea atenție, motiv pentru care Minodora s-a gândit să divorțeze de soțul ei.

După ce a aflat de planurile artistei, Liviu ar fi început să plângă și i-ar fi promis că se va schimba. După ce l-am născut pe Marco, 8-9 luni spre un an și ceva… m-am gândit să divorțez. A fost o perioadă de un an și jumătate, în care Liviu era foarte rece cu mine. El era de vină. El este un tip introvertit, dar am trecut de perioada aia. I-am spus că vreau să divorțăm și s-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă. El a zis că nu admite ideea, că își face casă lângă noi să ne fie aproape', a declarat Minodora, la Pro TV, potrivit Cancan.ro.

Minodora: „Sunt mândră că e tatăl lui Marco”

Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste toate provocările întâmpinate, iar acum au o căsnicie fericită. Mai mult, artista se consideră norocoasă că Liviu este soțul și tatăl copilului ei.

Pe Liviu l-am văzut jumătatea vieții mele, omul de bază, seriozitatea mea. Omul care nu mă jignește, nu mă bate. Eu sunt îndrăgostită ca în prima zi de Liviu, înseamnă mult pentru mine, sunt mândră că e tatăl lui Marco, că este al meu pentru totdeauna. Mi-aș dori din această lume ca eu să plec prima, tu să ai grijă în continuare de Marco', a mai spus artista.

Artista nu a mai vorbit cu sora ei timp de un an

Cu toate că a recunoscut că a fost la un pas de divorț, Minodora a subliniat faptul că este impotriva divorțului. Artista a mărturisit că a refuzat să vorbească cu sora ei timp de un an pentru că a decis să divorțeze de soțul ei.

A fost o problemă de familie a ei. În momentul în care a divorțat, eu nu am mai vorbit cu ea aproape un an. Eu nu sunt adepta divorțului. (…) Eu am pus capăt unei relații, pentru că nu aveam copii. Mama nu a avut o viață ușoară cu tata și a rămas cu el pentru noi. A fost la un pas de divorț, a băgat actele de divorț, sora mea a fost de acord, iar eu am fost singura care a început să plângă', a declarat Minodora, potrivit sursei citate mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton