Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub. E mai mare cu 8 ani

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub. Viviana Sposub se bucură de o viață la care multe tinere râvnesc. E cunoscută în toată țara, are o carieră de succes în lumea televiziunii și nici pe plan sentimental nu o duce rău, fiind într-o relație cu George Burcea. Deși are o mulțime de fani, nu mulți dintre ei știu că vedeta are o soră. Iată cu cum arată și cu ce se ocupă ruda ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub. Viviana Sposub are cu ce să se mândrească. Fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea' are o familie superbă, de care este extrem de atașată. Se bucură mereu să-i revadă pe cei dragi, mai ales pe sora ei, pe care o iubește ca pe ochii din cap. Pe lângă faptul că se înțeleg de minune, ele două seamănă leit.

viviana-sposub-sora-1viviana-sposub-sora-1

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub. Viviana Sposub a intrat în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă relativ fragedă și se bucură de o carieră frumoasă în televiziune. A fost prezentatoare la „Vorbește Lumea', fostă concurentă la „Ferma', iar acum participă la „Bravo, ai stil!', sperând să câștige. Pe lângă abilitățile ei, s-a făcut remarcată și prin frumusețe. Nu doar ea, ci și sora ei, Bianca, deși nu se dă în vânt după aparițiile publice.

Citește și: Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea:”O altă calitate pe care am descoperit-o”

Citește și: Cum se înțeleg, în culise, Rux și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!:„Dacă avem ceva de comunicat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Florin Birică, primul câștigător Dansez Pentru Tine.Ce a făcut cu premiul de 60.000 de euro

Citește și: Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express:„Au fost dăți în care…' / EXCLUSIV

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub. Așadar, se pare că frumusețea e moștenire de familie în familia Sposub. Viviana Sposub și sora ei, Bianca, seamănă ca două picături de apă, deși între ele e o diferență de opt ani. Cu toate că asemănarea e izbitoare, nu se poate spune același lucru și despre domeniile în care activează. Tânăra în vârstă de 31 de ani lucrează într-un domeniu diferit față de sora ei.

Sora Vivianei Sposub are 31 de ani și activează în IT, un domeniu destul de bănos. Bianca Sposub e absolventă a Facultății de Informatică din Iași, oraș în care locuiește de mai mulți ani. Concurenta de la Bravo, ai stil! povestea în urmă cu ceva timp, la Ferma, că îi e recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că are o asemenea soră. Din păcate, cele două se văd foarte rar, din cauza distanței.

Bianca Sposub e mai mare cu 8 ani decât vedeta

Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub. Viviana Sposub spunea la acea vreme că deși ea și sora ei se ceartă destul de des, rămân în continuare cele mai bune prietene. În ciuda micilor neînțelegeri care apar uneori, vedeta a transmis că are o relație specială cu Bianca, însă, din păcate, se văd destul de rar. Le-a fost greu să se acomodeze una fără cealaltă, mai ales că înainte erau nedespărțite.

„Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că am o asemenea soră şi că mă pot bucura alături de ea de nişte momente minunate. Noi nu prea ne spunem una celeilalte lucruri profunde şi chiar ne certăm destul de des, dar orice ar fi, suntem şi vom fi cele mai bune prietene.

Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente.

Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul', povestea Viviana Sposub în emisiunea Ferma, de pe Pro TV, scrie okmagazine.ro, citat de fanatik.ro.

Cum se înțelege Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Actorul are două fetițe superbe, pe Ella și Clara, rezultate din mariajul cu Andreea Bălan. Actuala parteneră a actorului a povestit că se înțelege foarte bine cu micuțele, iar acestea îi spun „Vavi'.

„Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend în care fetele sunt la noi încercăm eu și George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă, să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități. Apropo, fetele îmi spun Vavi.

Nu știu, e un sentiment extraordinar. Nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat și e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă.', a povestit Viviana Sposub pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton