Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri dureroase despre familia ei: „Tata mi-a zis că nu și-a dorit copii...”

 Sutiu Theodora
.

Dacă despre viața ei sentimentală se știu foarte multe, mai ales datorită relației controversate pe care a avut-o cu Silviu Prigoană, omul de afaceri de care vedeta a divorțat de cinci ori, Adriana Bahmuțeanu a ocolit mereu să dea detalii despre familia ei și clipele pe care le-a trăit în copilărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dar, de curând, într-un interviu amplu, despre primii ani din viața ei. Vedeta se destăinuie și spune că a avut o copilărie grea din cauza lipsurilor. Adriana Bahmuțeanu familia ei nu avea o situație materială foarte bună, iar acest aspect o face să spună că nu a fost fericită atunci când era copil. Părinții ei aveau joburi grele și munceau foarte mult să o întrețină, iar tatăl ei nu a vrut-o niciodată.

adriana-bahmuteanu-1adriana-bahmuteanu-1

Adriana Bahmuțeanu face dezvăluiri despre familia ei. De ce a fost nefericită în copilărie

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut, referindu-se la copilărie, că nu poate spune că a trăit într-o familie foarte iubitoare.

„Copilăria mea a fost cu cheia de gât, cum se spune. Am crescut într-un cartier muncitoresc, în Pantelimon, unde bătăile erau la ordinea zilei, unde violența domestică era, la fel, la ordinea zilei.

Am crescut într-o familie care a avut o condiție sub medie, părinții mei nu erau bogați, dar nici de o sărăcie lucie. Ne era greu. Eu am intrat la școală la 6 ani și un pic', a povestit vedeta în emisiunea online 'În oglindă', realizată de Mihai Ghiță, notează wowbiz.ro.

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:Mi-aș dori să nu sufere…

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit.A sărit de la 5 metri la Splash, vedete la apă!

Citește și: Tudor Chirilă, despre neînțelegerea cu Irina Rimes

Ce i-a spus tatăl ei atunci când avea doar 20 de ani

În plus, când era deja mare, Adriana Bahmuțeanu avea să afle un adevăr care a rănit-o foarte tare. Tatăl său i-a mărturisit că nu și-a dorit niciodată copii.

„Mama n-a știut că învățătoarea mă bătea și mă trăgea de păr, mă bătea cu linia la palmă, decât târziu. Pe vremea aia violența nu era pedepsită ca acum.

La mine în casă a fost iubire cam atât cât a fost în multe familii din România, în care era mai multă tristețe decât iubire. Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare.

Mama a avut foarte mare grijă de noi și ne-a iubit, și pe mine și pe sora mea. A fost și este în continuare o mamă din aceea care și-ar da și viața pentru copii.

Tata avea un job mai greu. Era un fel de șef de birou la fabrică și venea foarte stresat. Era mai distant cu noi, mai sobru, mai rece. Mai critic.

Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii. El își dorea doar să se căsătorească, pentru că astea erau normele sociale. El, în sufletul lui, nu și-a dorit copii.

Și-ar fi dorit să călătorească, să nu aibă obligații, să aibă o nevastă cu care să se distreze și cam atât. Cred că la un moment dat îl apăsau problemele astea, ale vieții', a mai spus Adriana Bahmuțeanu despre familia ei.

Adriana Bahmuțeanu a mai avut un soț

Cel mai probabil, din dorința de a fi o femeie independentă, Adriana Bahmuțeanu a plecat de acasă, lăsându-și familia în spate.

Când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

„Am plecat de acasă când mi-am găsit un iubit, cu care ulterior m-am și căsătorit, fără să știe nimeni. Eram adolescentă, în ultimul an de liceu.

Ne-am cuplat și ne-am logodit, pentru că el era dintr-o familie de preoți. Dar nu ne-am înțeles. Familia lui a considerat că este bine să ne facă o logodnă, ca să nu facem păcate în fața lumii. Am stat câțiva ani împreună.

A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți.

Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău.

Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc', a povestit Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton