De ce nu mai merge la grădiniță fetița lui Bursucu: „Am încercat o săptămână, cu plâns din belșug, dar...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Adrian Cristea, cunoscut ca Bursucu, ne-a vorbit despre provocările din viața personală, din postura de tătic. Simpaticul prezentator și-a retras fetița de la grădiniță și ne-a spus motivele care au stat în spatele acestei decizii. De asemenea, a subliniat cât de greu îi este să stea departe de Anais patru zile pe săptămână, însă pentru moment este cea mai soluție pentru familia lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

A trecut mai bine de un și jumătate de când am vorbit ultima oară, așa că spune-ne, înainte de toate, ce mai faci! Cum ești acum?

Sunt puțin mai liniștit, pentru că fiica mea a mai crescut puțin, nu avem nici probleme mici, nici probleme mari și sper să nu avem probleme deloc. A intervenit o relaxare, pentru că putem să o luăm cu noi pe unde mergem. Din punct de vedere profesional sunt foarte fericit, pentru că, pe lângă emisiunea zilnică, „Teo Show, filmez și pentru „Roata Norocului, producție care merge excelent, care ne aduce satisfacții extraordinare. Reușim să facem concurenții fericiți, prin premiile oferite, și telespectatorii, prin conținutul pe care, alături de invitați, îl creăm. Asta se vede în audiențe și nu pot fi decât fericit.

Bursucu-fetita-1Bursucu-fetita-1

Bursucu și-a retras fetița de la grădiniță

Înțeleg că deja ai fost pus în dificultate de fetița ta cu acomodarea la grădiniță… Spune-ne, cum e în această
perioadă? Au început „de ce-urile?

Încă nu, este prea mică pentru „de ce. Am avut o perioadă de două săptămâni în care a fost la grădiniță, acum nu se mai întâmplă acest lucru, pentru că ea nu și-a mai dorit să meargă și ne-a făcut să înțelegem foarte clar asta. Am încercat o săptămână, cu plâns din belșug, dar era prea mult și pentru ea, și pentru noi. Am luat decizia să o mai lăsăm un an, oricum suntem în această pandemie, o mai lăsăm să mai crească, nu vrem să o stresăm. Mai nou, mă sună pe Facetime, mă întreabă ce fac, eu îi spun ce fac.

Bursucu: „M-a rupt emoțional'

Acum câteva zile, veneam de la filmare, era târziu, mă duceam spre casă și ea se pregătea de somn. M-a sunat, m-a întrebat ce fac, i-am spus că mă duc acasă și Anais mi-a spus: „Uaa, vii pe la mine, vii să mă vezi?. M-a „rupt emoțional. Avem un alt obicei seara, înainte de culcare, ne sunăm video și ne spunem rugăciunea. Eu spun „Tatăl Nostru, ea spune „Înger, îngerașul meu. Într-o seară, după ce ne-am spus rugăciunile, mi-a zis: „Tati, să știi că mie tot îmi este dor de tine!. Nu este ușor, dar am luat decizia ca lucrurile să fie așa, pentru că noi
la Constanța avem o casă, aici avem un apartament. Copiii acolo au tot ce trebuie, mai ales în perioada asta dificilă. Iubita mea are toate afacerile acolo și nu putem lăsa totul baltă, doar pentru că eu stau patru zile la București. Când sunt acasă, compensez, și cred că acest lucru este cel mai important.

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut'

Citește și: Cum arată fiica lui Bursucu, la 3 ani.Anais seamănă leit cu tatăl ei

Citește și: Cum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor:„De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, amenințată de Victor Becali:„Nu mai răspund pentru faptele mele'

Bursucu: „Este un copil răsfățat'


Pe partea de educație, ce fel de părinți sunteți? Riguroși sau indulgenți? Aș tinde să cred că tu, dar te întreb totuși,
cine cedează primul la rugămințile ei?

Da, cedez. (zâmbește) Dar încercăm să fim niște părinți realiști și să mai dăm și milităria jos din pod. Am învățat să mai
spunem și „Nu la multe lucruri, dar este un copil răsfățat.

Te-a pus fiica ta într-o situație în care efectiv nu ai știut cum să reacționezi?

Da, acel moment despre care vă povesteam mai devreme, când m-a întrebat dacă mă duc să o văd. Nu am știut ce să
răspund, am avut un moment în care m-am blocat, i-am spus că vin imediat să o văd, în două zile…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton