Pepe s-a certat cu Jador? Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în pauza unei emisiuni TV

 Lupescu Anca
.

Pepe a decis să le spună fanilor ce s-a întâmplat cu adevărat între el și Jador, după ce a fost acuzat că l-a luat peste picior pe concurentul Survivor. Cântărețul i-a dat un sfat lui Jador, însă fanii au interpretat totul greșit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În timpul unei pauze de la emisiune de televiziune, Jador a încercat să cânte pe un negativ, însă condițiile din platou nu au fost bune, iar sunetul nu s-a auzit așa cum trebuia.

descărcare-7-7descărcare-7-7

În timp ce Jador exersa diverse variante, Pepe a fost surprins de către Codin Maticiuc când i-a spus lui Jador să aducă CD-ul. Toată întâmplarea a ajuns virală pe Internet, iar fanii l-au atacat pe Pepe pentru remarca lui.

Ce s-a întâmplat între Pepe și Jador

„Noi eram acolo într-o pauză de filmare, de fapt, eram înainte de filmări. Selly l-a întrebat pe Jador: ‘Cânți pe negativ? Cânți live? Și el a zis da. Eu adusesem pozitiv, că e televiziune, logic. A dat un CD, cu negativ, să facă o probă de sunet.

Când a început să sune cumva, de la vreo 30 de metri unde era boxa, decalat total, el săracul… Încerca să cânte, dar se auzea foarte prost în sala aia. Atunci i-am zis eu: pune CD-ul! Cu alte cuvinte, te iei după Selly, că tu te faci de râs. Pune CD-ul, că e televiziune, n-ai monitorizare, nu ai monitoare de control, n-ai nimic. Filma Codin și m-a prins când ziceam eu, dar eu ziceam prietenește.', a spus Pepe într-un interviu.

Citește și: Premiile Grammy 2021.Beyonce a devenit cea mai premiată vedetă din istorie

Citește și: Brigitte, ironizată de fiul ei, după ce a fost bătută de Florin Pastramă:„Face drame și exagerează!’

Citește și: Laurette depune plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o la hotel.Ce acuzații îi aduce

Citește și: Smiley și-a dezvăluit cele mai ascunse trăiri. Ce admiră la o femeie:„Ai lângă tine persoana iubită, știi că…’ /EXCLUSIV

Pepe a spus și cum toată situația a fost greșit interpretată, pentru că s-a referit strict la faptul că sunetul din platou nu îl ajuta să cânte pe negativ.

„Cântă băiatul, dar chiar nu se auzea bine, drept dovadă că în înregistrarea respectivă a folosit pozitiv, a ascultat ce i-am zis. Așa s-a înțeles, din context părea că eu râdeam de el. Doamne ferește! M-a sunat după aia, a zis: ‘lasă, bă, că eu știu adevărul', a mai povestit Pepe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton