Dieta lui Ștefan Bănică. Cum se menține în formă la 53 de ani

 Lupescu Anca
.

Ștefan Bănică are 53 de ani, însă după felul în care arată, nu i-ai da mai mult de 40, iar asta pentru că artistul are o dietă foarte simplă la care apelează pentru a se menține în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică spune că el nu crede în diete drastice, ci este adeptul echilibrului. Încearcă să aibă o dietă echilibrată și să mănânce alimente naturale, nu procesate, multe fructe și legume.

stefan-banica-jr-copil-lavinia-pirvastefan-banica-jr-copil-lavinia-pirva

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea', a declarat Ștefan Bănică pentru okmagazine.ro.

Ce dietă are Ștefan Bănică la 53 de ani

Deși are 53 de ani, artistul se simte mai bine ca niciodată. El are grijă de corpul lui, face mișcare și mănâncă sănătos. Are un stil de viață echilibrat și îi place să se menține în formă.

„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa… Sau operezi o dată pe an?

Citește și: Aurora Cornu a murit.Prima soție a lui Marin Preda era bolnavă de COVID-19

Citește și: Prin ce coșmar a trecut Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19:’Mă țineam de pereți’

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut:„Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin, prima fotografie alături de iubit!Cum arată bărbatul care-i va deveni soț

Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă. Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut.', a completat cântărețul pentru sursa citată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton