Andreea Antonescu de la Survivor a refuzat să se căsătorească cu un milionar: „Mă voia la cratiță...”

 Mirea Roxana
.

Andreea Antonescu a pus mereu muzica pe primul loc și nu a renunțat la cariera ei pentru nimic în lume. Dacă nu ar fi fost dragostei ei atât de mare pentru activitatea muzicală, Faimoasa de la Survivor România ar fi fost, cel mai probabil, foarte bogată acum dacă s-ar fi căsătorit cu primul ei iubit, milionar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu de la Survivor România s-a îndrăgostit prima dată de Iustin Paraschiv, un tânăr din Mizil care, la vremea respectivă, avea 19 ani și conducea o mică afacere: o carmangerie. Băiatul pornise afacerea cu 15 milioane lei vechi, fără ajutorul părinților.

În momentul în care a format un cuplu cu Andreea Antonescu, Iustin a căpătat o notorietate de care nu a fost dornic, neapărat, dar pentru Faimoasa de la Survivor România voia să facă orice.

andreea-antonescu-survivor-romania-2021-2andreea-antonescu-survivor-romania-2021-2

Totuși, nu a fost să fie, iar relația a luat sfârșit în anul 2001, după ce Andreea Antonescu a refuzat de mai multe ori să accepte cererea în căsătorie a lui Iustin. Faimoasa de la Survivor a declarat că Iustin voia să renunțe la cariera ei muzicală și să rămână „la cratiță'.

„Eu și Iustin nu avem de ce să ne dușmănim. Practic, am crescut împreună. Am renunțat la relația noastră deoarece, în momentul în care afacerile au început să-i meargă bine, mi-a cerut să renunț la carieră, pentru a sta acasă, la cratiță.

Eu nu aș putea trăi fără muzică, e ca și cum nu aș putea respira. De atfel, nici nu îmi convenea să fiu o întreținută', dezvăluia Andreea Antonescu la acea vreme.

Citește și: Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu la Survivor:„Face pe proasta…'

Citește și: Boala neștiută de care suferă Andreea Antonescu de la Survivor:„Era traumatizată, a fost diagnosticată cu…'

Citește și: Adda a ajuns la spital, pe perfuzii. De ce boală suferă:„Mă voi vindeca trup si suflet!'

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, declarație neașteptată:„Jador m-a curtat două luni!'

Averea fostului iubit al Andreei Antonescu

În momentul în care a refuzat cerea în căsătorie, probabil Andreea Antonescu nu își închipuia cât de mult avea să se dezvolte Iustin Paraschiv pe plan profesional. Acesta deține grupul de firme Carmistil (Carmistin International, Avicarvil Farm, Avirom Plus, Avicarvil Procurment, Pajo Holding, Avicarvil, Pajo Agriculture, Porcellino Grasso si Agrikilti) și produce anual peste 20.000 de tone de carne de pui, 250.000 de porci, 10.000 de vite în viu în 18 ferme specializate. În 2020, Iustin avea 1.800 de angajați în 4 județe, iar în 2017 a achiziționat Avicola Târgu Jiu cu o investiție în modernizarea fermei în valoare de 20 de milioane de euro, potrivit WOWbiz.ro.

Astăzi, fostul iubit al Andreei Antonescu are o avere evaluată la aproximativ 70 de milioane de euro, conform revistei Capital într-un top al milionarilor la care a intrat la 23 de ani. Anul trecut, Iustin a declarat că va finanța pregătirea a peste 200 de elevi din liceele cu profil alimentar.

De asemenea, fostul iubit al Andreei Antonescu s-a căsătorit cu iubita lui Andra în anul 2011, iar cu Faimoasa de la Survivor România nu a mai ținut legătura.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton