Ce mesaj i-a transmis Bianca Comănici lui Jador, la Survivor. „Te așteptăm înapoi...”

 Mirea Roxana
.

După ce s-a accidentat la picior, Jador de la Survivor nu a mai participat pe treaseele sportive. Mulți i-au simțit lipsa Faimosului, care nu a mai apărut pe micile ecrane. Acum, Daniel Pavel a anunțat că Jador va reveni în joc, iar Bianca Comănici i-a transmis cântărețului un mesaj de susținere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După accidentarea pe care a suferit-o acum o săptămână, Jador este gata să reintre în joc. Anunțul a fost făcut chiar de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Bianca Comănici, precum alții, i-a simțit lipsa Faimosului de pe micile ecrane și în momentul în care a aflat că acesta va reveni, fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj de susținere lui Jador.

bi1bi1

Bianca Comănici a publicat pe Instagram, la Insta Story, o fotografie cu ea și cu Jador de pe vremea în care amândoi se aflau în casa Puterea Dragostei.

Te așteptăm înapoi pe teren! Cum mă mângâia el…', a scris Bianca Comănici în dreptul fotografiei.

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor:”Îmi este dor…”

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, declarație neașteptată:”Jador m-a curtat două luni!”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Mariei Constantin.Locuiesc împreună de un an!

Citește și: Akebono de la Puterea Dragostei, trimis de justiție la o școală de preoți.Ce infracțiune a comis

Jador de la Survivor, accidentare la picior

Jador a pus pe toată lumea pe jar și fanii Survivor au așteptat cu sufletul la gură vești despre Faimos. Mulți au crezut că acesta va părăsi show-ul din Dominicană, în urma accidentării la genunchi și au trimis sute de mesaje pe conturile dedicate Survivor pentru a întreba ce s-a întâmpla cu Jador.

Faimosul a început atunci să urle de durere și a mărturisit că nu își dorește să fie văzut în asemenea ipostaze de către mama lui.

Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo. (…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă', a susținut atunci Jador.

În gala eliminatorie din 14 martie, prezentatorul Dan Pavel a făcut anunțul în ceea ce privește viitorul lui Ionuț Dumitrache, alias Jador. Potrivit acestuia, artistul este acum în afara oricărui pericol și este apt să se întoarcă alături de colegii lui, astfel că la următorul joc de recompensă acesta va reintra pe teren.

Cine a mai părăsit Survivor din cauza accidentărilor

Show-ul de la Kanal D este o adevărată provocare pentru participanți, puțini fiind cei care să reziste condițiilor vitrege și traseelor dificile. Accidentările le pot pune în pericol integritatea fizică, unii concurenți din edițiile anterioare Survivor și Exatlon având nevoie inclusiv de intervenții chirurgicale pentru a se recupera.

Lucian de la Războinici își tratează și astăzi piciorul, iar Alexandra Stan este o altă concurentă care a trebuit să plece din Republica Dominicană tot din cauza unor probleme medicale.

Și Roxana Nemeș s-a simțit rău, iar în aceste momente este atent supravegheată de doctorii din Dominicană.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton