Pepe a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Primele imagini cu inelul de logodnă

 Dumitrache Laura
.

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. În urmă cu câteva săptămâni, iubita sa, Yasmine Ody a adus pe lume un băiețel, artistul devenind tată pentru a treia oară. Recent, cântărețul a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Iată cum arată inelul de logodnă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Relația dintre Pepe și Yasine Ody a avansat foarte repede. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, iar în urmă cu câteva zile au devenit părinți. Yasmine a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care va duce mai departe numele celebrului artist.

Yasmine ceruta in casatorie de pepeYasmine ceruta in casatorie de pepe

La mai putin peste un an de când s-au afișat pentru prima dată împreună, Pepe și Yasmine au devenit părinții unui băiețel. Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după ce artistul a divorțat de Raluca Pastramă. Pepe mai are două fetițe, pe Maria și Rosa, din fosta căsnicie.

Citește și: Pepe a postat prima fotografie cu fiul lui:”Mic și somnoros”

Citește și: Cum arată Yasmine, iubita lui Pepe, la câteva zile după ce a născut.Prima imagine cu tânăra mămică

Citește și: Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice de a nivelul feței:”Am auzit că mi-am făcut mai multe decât Michael Jackson”

Citește și: Unde va avea loc nunta dintre Armin Nicoară și Claudia Puican:”Am invitați mulți…”

Pepe a cerut-o în căsătorie pe iubita lui

Pepe și Yasmine Ody au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Tânăra de 28 de ani a adus pe lume un băiat, în urmă cu câteva zile. Cei doi au postat primele imagini cu fiul lor pe rețelele de socializare, acolo unde artistul are o comunitate mare de fani.

Cu toate astea, un alt detaliu a ieșit la iveală. Yasmine s-a afișat pe rețelele de socializare împreună cu fiul ei, iar fanii au observat că tânăra poartă un inel de logodnă. Acest lucru poate însemna că Yasmine a fost cerută în căsătorie de artist. Pepe și Yasmine se află în vacanțăe pe litoral, unde petrec momente de neuitat alături de fiul lor. Momentan, Pepe nu a confirmat cererea.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Artistuș a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita lui a adus pe lume un băiețel. Cântărețul mai are două fiice din căsnicia cu Raluca Pastramă. La rândul ei, fosta soție a adus pe lume o fetiță în urmă cu doar câteva zile. Micuțul va fi cel care îi vad duce numele mai departe tatălui său, deoarece va primi numele Pepe Jr.

Cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

După ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit liniștea alături de iubita lui, Yasmine Ody. Tânăra face parte și ea din lumea mondenă, fiind make-up artist, iar pe mâinile sale au trecut mai multe vedete din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, iar anul trecut au decis să formeze un cuplu,

Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc', scria Pepe pe pagina sa de Facebook acum 4 ani, după ce a fost machiat de către noua lui iubită, Yasmine.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton