Atacatoarea Mirelei Vaida i-a spart mașina cu bolovani, chiar azi: "Dacă mor, o să faceți ceva? Mi se face greață!"

 Raiciu Adriana
.

Atacatoarea Mirelei Vaida i-a spart mașina cu un bolovan, chiar azi. Nu este pentru prima dată când Mirela Vaida are probleme cu această doamnă. Anul trecut, Mirela Vaida a fost atacată în direct, cu un bolovan, de către o femeie care a reușit să treacă de securitate și să intre în platou. Acum, a decis să se răzbune și i-a spart geamul de la mașina prezentatoarei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În luna martie a anului trecut, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie în platoul emisiunii Acces Direct. În momentul în care prezentatoarea TV a văzut o femeie intrând înarmată cu o cărămidă, a sărit de pe scaun și a fugit în direcția opusă. A cerut să se facă dreptate și autoritățile să-și facă treaba în acest sens.

atacatoare-mirela-vaidaatacatoare-mirela-vaida

Totul a fost dat uitării, însă asta până astăzi, când atacatoarea a revenit. Femeia a decis să se răzbune, chiar în timpul în care se difuza Acces direct. A luat mai mulți bolovani și a spart geamul mașinii prezentatoarei. Iată cum a reacționat Mirela Vaida când a aflat!

Citește și: Mirela Vaida, atacată în direct, cu o cărămidă!Prezentatoarea TV este în stare de șoc

Citește și: Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 9 ani.Fotografia de la o petrecere pe care n-a mai văzut-o nimeni, până acum

Citește și: Ce probleme de sănătate are Armin Nicoară. A ajuns pe perfuzii:’Nu am reușit să mă deplasez la spital…’

Citește și: Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău:’El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele’

Atacatoarea Mirelei Vaida i-a spart mașina cu bolovani

Atacatoarea Mirelei Vaida, Antonela, se pare că vrea să se răzbune cu orice preț. Astfel, în urmă cu puțin timp, femeia a mers din nou în locul unde se filmează Acces direct, însă de data aceasta nu a intrat în platou.

Aceasta s-a oprit afară și, orbită de furie, a început să arunce cu cărămizi în mașina prezentatoarei, chiar în timp ce aceasta se afla în direct. Ulterior, mai mulți colegi de platou au anunțat-o pe Mirela ceea ce tocmai s-a întâmplat.

Speriată că i-ar putea face și mai mult rău, a făcut încă un apel disperat la autorități.

Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!', a fost parte din reacția Mirelei Vaida.

Moderatoarea chiar se teme acum pentru viața ei și este sigură că o să fie următoarea victimă.

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap', a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton