Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice de a nivelul feței: "Am auzit că mi-am făcut mai multe decât Michael Jackson"

 Dumba Gabriela
.

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice pe care le are la nivelul feței! Bruneta a ironizat, bineînțeles, zvonurile despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Nu a clarificat, totuși, ce operații estetice are, dar a glumit spunând că a auzit despre ea că ar avea mai multe decât Michael Jackson.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Zăvoranu neagă operațiile estetice care i se pun în cârcă și a subliniat faptul că imaginea sa este aproape neschimbată, deși se află în lumina reflectoarelor de zeci de ani. În ciuda tuturor celor vehiculate în spațiul public, Oana spune că nu are operații la nivelul feței.

809338-1624406400-oana-zavoranu-am-luat-o-cu-raie-de-acolo809338-1624406400-oana-zavoranu-am-luat-o-cu-raie-de-acolo

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice

La 49 de ani, Oana Zăvoranu arată ca o puștoaică și toată lumea crede că silueta sa de invidiat se datorează operațiilor estetice. Totodată, bruneta stă excelent și la capitolul riduri, în sensul că nu le are, iar asta dă de bănuit femeilor pentru care vârsta nu este doar un număr.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel', a declarant Oana Zăvoranu.

Citește și: Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții:„Nu mai am lacrimi să plâng’. Bebelușul lor a rămas orfan de mamă

Citește și: De ce a divorțat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, după 11 ani de căsnicie:'Am ales să mă trezesc…'

De ce nu-și face Oana Zăvoranu operații estetice la față

Oana Zăvoranu subliniază că nu se vrea a fi vreo fană a operațiilor estetice pentru că nu are niciun model de femeie pe care vrea să-l copieze.

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic.

Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu', a mai mărturisit Oana în emisiunea lui Capatos.

Cum se menține Oana Zăvoranu în formă, la 49 de ani

Deși a împlinit vârsta de 49 de ani, Oana Zăvoranu se menține foarte bine, având doar 53 sau 54 de kilograme.

Bruneta nu ține niciun fel de dietă, alegând să mănânce tot ce îi place și afirmă că ea nu a renunțat la zahăr, alimentul care deseori îngrașă.

„Mă mențin la 53-54 de kilograme. Beau lucruri care conțin zahăr, mănânc lucruri care conțin zahăr, nu țin niciun fel de dietă.

Nu mi-am băgat botoxuri. Eu spun ce nu fac eu și fac altele', a declarat bruneta la Xtra Night Show.

Ce operații estetice i se atribuie Oanei Zăvoranu

În urmă cu câteva luni, Nicoleta Dragne, una dintre cele mai cunoscute foste ispite de la „Insula Iubirii', a scos la iveală declarațiile medicului estetician care a „remodelat-o' pe Oana Zăvoranu.

„În momentul în care a venit la mine, Oana era o fată frumușică, albă și extrem de simpatică. A vrut să își facă niște intervenții pentru că avea niște complexe la nivelul picioarelor.

Prima operație pe care i-am făcut-o a fost în trei etape: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe.

I-am îngroșat gambele care erau foarte subțiri. A doua operație a fost la șold. Oana era foarte deranjată de felul în care arăta, se considera grasă și a vrut neapărat să fie băț. M-am conformat și i-am scos grăsimea inestetică din șolduri', a declarat medicul estetician Marek Vâlcu.

„Pentru cei care nu știu, I-am făcut Oanei intervenții și la nivelul feței. A venit să îmi spună că nu e mulțumită de nimic și să îi fac ceva. I-am pus fire în obraz, un lifting cu fire, astfel că obrazul nu i-a mai căzut de la nopțile nedormite și de la alimentația haotică. Nu a fost mulțumită numai de lifting, așa că i-am pus și botox la nivelul ochilor', a mai spus medicul, potrivit spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton