Andreea Bănică a împlinit 44 de ani. Artista și soțul ei sărbătoresc și 15 ani de căsnicie: "A devenit ziua noastră"

 Raiciu Adriana
.

Andreea Bănică a împlinit 44 de ani, însă nu este singurul eveniment important de astăzi. Vedeta și soțul ei, Lucian Mitrea, sărbătoresc 15 ani de la căsnicie, iar cu această ocazie a postat o serie de fotografii pe contul său de socializare, dar și un mesaj emoționant!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Vedeta se bucură de un succes enorm, având o carieră de invidiat pentru care a muncit foarte mult. Totodată, are și o familie extrem de frumoasă și trăiește o poveste de dragoste ca în filme alături de soțul ei, Lucian Mitrea.

andreea-banica-8andreea-banica-8

Astăzi, 21 iunie, este o zi specială pentru Andreea Bănică. Artista împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani, dar sărbătorește și 15 ani de căsnicie cu Lucian. Iată ce mesaj emoționant a transmis pe contul său de socializare!

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat’

Citește și: Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă: „Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu'

Citește și: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, după ce s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski:„L-am asigurat că România…’

Citește și: Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV:„Să nu mai dai banii la…’

Andreea Bănică a împlinit 44 de ani

Ziua de 21 iunie este una extrem de specială pentru Andreea Bănica, asta pentru că-și sărbătorește ziua de naștere, dar și pentru că, în urmă cu ceva ani, fix în această zi, s-a căsătorit cu cel alături de care se vede până la adânci bătrâneți.

Astfel, încă de la primele ore, îndrăgita cântăreață a postat mai multe fotografii pe contul său de socializare, alături de soțul ei, dar a transmis și un mesaj emoționant.

‘De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastra pentru ca atunci ne-am casatorit! La multi ani noua, mie iar prietenii nostri care ne-au sarbatorit de atunci si pana azi sa stie ca sunt mereu in gandurile noastre’‘, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Ulterior, zeci de comentarii au curs în mediul online pentru artistă. ”La mulți ani sănătoși și fericiți alături familia ta frumoasă!/ La mulți ani, blondina mea! Te imbratisez cu drag și dor!/ La mulți ani fericiți”, sunt doar câteva comentariile postate de fani pe rețelele de socializare.

Ce dietă ține Andreea Bănică, la 44 de ani

Deși are un program încărcat, vedeta reușește tot timpul să facă sport. Ba chiar mai mult, este foarte atentă la ce produse consumă și în ce cantități.

Dimineața a început cu un iaurt cu un procentaj scăzut de grăsime, două linguri de ovăz, fructe de pădure, banene și stevia. La prânz, a decis să mănânce carne de curcan, quinoa, legume la grătar, iar la cină nu a mâncat nimic.

Însă, de-a lungul zile, Andreea Bănică a spus că a avut două gustări.  Prima a constat în ceai verde, spirulină și un măr, iar cea de-a doua în omega complex 369, turmeric, zece migdale crude și ceai verde.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton