Iubita lui Florin Ristei, apariții incendiare la evenimentele mondene din Marea Britanie. Ce a făcut Naomi Hedman înainte de X Factor

 Dumitrache Laura
.

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Cei doi și-au oficializat relația, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Naomi are un trecut interesat în Marea Britanie, participând la numeroase evenimente mondene. Înainte să participe la X Factor 2020, englezoaica s-a făcut remarcată la emisiunea «Ex on the beach».

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, a participat în 2020 la X Factor România, acolo unde l-a cunoscut pe îndrăgitul artist. Înainte de a veni în România, tânăra s-a făcut remarcată la un alt reality show din Marea Britanie. Parcursul ei a fost unul controversat, iar Naomi a vorbit în cadrul unui interviu despre sezonul în care a fost și ea concurentă.

Naomi si FlorinNaomi si Florin

Naomi Hedman este originară din Londra, iar în urmă cu doi a participat la X Factor. Tânăra l-a fascinat pe Florin Ristei, iar ulterior cei doi s-au îndrăgostit nebunește. În prezent, artistul și Naomi sunt logodiți și se iubesc extrem de mult. Fanii sunt entuziasmați atunci când cei doi apar impreună pe rețelele de socializare.

Citește și:Reacția lui Naomi Hedman când l-a văzut pe Florin Ristei că îi poartă pantofii cu toc:„Ba chiar mi-a dat 2-3 sfaturi' 

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Florin Ristei lui Naomi Hedman, de ziua ei.Iubita artistului a împlinit 29 de ani

Citește și: Anca Serea, noi probleme cu sănătatea:”Super obosită, din păcate cu tensiunea 9…”

Citește și: Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol:”La privire cu…”

Iubita lui Florin Ristei s-a făcut remarcată la un reality-show din Marea Britanie

Naomi Hedman și Florin Ristei formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut la X Factor, unde tânăra de 29 de ani era concurentă. Ulterior, Florin și Naomi au început o relație, iar în prezent sunt logodiți. Înainte de a veni în România, Naomi s-a făcut remarcată în Marea Britanie, în cadrul unui reality-show  «Ex on the beach». Emisiunea este plină de scene incendiare, iar Naomi a participat în sezonul 4, difuzat în 2016. În trecut, iubita lui Ristei a vorbit despre sezonul în care a fost și ea concurentă.

Acest sezon are cea mai multă dramă și cel mai mult sex dintre toate sezoanele Ex On The Beach', a declarat Naomi pentru Daily Star. „Va fi intens pentru telespectatori. Există camere de filmat peste tot, dar când a fost vorba de sex nu a fost o problemă. Nu îți ia mult timp să uiți că sunt acolo. Chiar uiți că porți un microfon în unele momente. Toată lumea face sex. Este un reality-show, iar în viața reală oamenilor le place să facă sex', a declarat Naomi Hedman, conform Mirror.co.uk, citat de libertateapentrufemei.ro.

Naomi Hedman, apariții incendiare la evenimentele mondene din Marea Britanie

La acea vreme, Naomi Hedman avea 22 de ani, iar presa britanică o numea iepuraș Playboy. De asemenea, tânăra făcea declarații inedite despre show-ul la care a participat. Mai mult, Naomi Hedman povestea că are unele preferințe din zona BDSM. În urma reality show-ului la care a participat în Marea Britanie, tânăra s-a cuplat cu Alex Kippen, participant și el la emisiunea respectivă.

Potrivit imaginilor surprinse de jurnaliștii britanici, Naomi iubea viața socială și petreceă deseori alături de prietenii ei. Iubita lui Florin Ristei a fost fotografiată la un eveniment Playboy, bucurându-se din plin de toate ieșirile mondene.

Florin Ristei și Naomi s-au logodit

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit la sfârșitul anului 2020. Artistul a făcut totul public în cadrul unui podcast. Florin a cerut-o în căsătorie în mare secret, iar fanii au fost uimiți când au aflat că cei doi s-au logodit. M-am logodit, n am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut', a anunțat Florin Ristei, în cadrul podcastului.

Florin Ristei a povestit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1, cum a decurs prima lor întâlnire. Îmi amintesc, era data de 3 octombrie, la Unirii, la fântâni. Era foarte cald', a declarat Florin Ristei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton