Ce i-a spus George Tănase, în direct, Vivianei Sposub, chiar de ziua ei de naștere: „N-am vrut să te compar cu Ilinca Vandici…”

 Borcilă Andreea
.

Ce i-a spus George Tănase, în direct, Vivianei Sposub, chiar de ziua ei de naștere. Iubita lui George Burcea a împlinit 25 de ani și a primit cele mai frumoase daruri din partea celor dragi. Nu a scăpat nici de cadoul neașteptat al colegului ei de platou, George Tănase, care e, de meserie, comediant. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a împlinit 25 de ani. Frumoasa brunetă se consideră un om împlinit, iar asta pentru că are o carieră de succes în televiziune, dar și un partener care o iubește necondiționat. Fosta concurentă de la Ferma l-a cunoscut pe George Burcea, actualul ei iubit, chiar la emisiunea de la PRO tv, în 2020, iar de atunci formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. 

viviana-sposub-2viviana-sposub-2

Viviana Sposub a împlinit 25 de ani și a primit multe cadouri din partea celor dragi. Ea prezintă, în fiecare zi, matinalul de la Kanal D, alături de colegii ei de platou, George Tănase și Adrian Cristea, alias Bursucu. Vedeta și-a sărbătorit onomastica în direct și a avut parte de o surpriză neașteptată! 

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, vacanță cu fiicele actorului, la bunica lui:„Să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor'

Citește și: De la ce pornesc certurile între George Burcea și Viviana Sposub și cine cedează:”După o discuție aprinsă…”

Citește și: Vlad Gherman, declarația care ar putea să o deranjeze pe Cristina Ciobănașu:”E prima oară când am o relație cu o femeie…”

Citește și: Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii:”Eu nu-ți aduc liniște”

Ce i-a spus George Tănase, în direct, Vivianei Sposub, chiar de ziua ei de naștere

Viviana Sposub a împlinit, de curând, 25 de ani, iar ziua de naștere a prins-o chiar pe platourile de filmare la matinalul de la Kanal D. Frumoasa brunetă a avut parte de o surpriză neașteptată din partea lui George Tănase, unul dintre colegii ei de la emisiune, care e și comediant, de meserie. Totul s-a întâmplat în direct. Iubita lui George Burcea a avut parte de un discurs de roast, unde s-au făcut glume pe seama ei. Vedeta le-a apreciat și chiar a râs la ele. 

„Deviza Vivianei în viață este ‘Toate televiziunile la timpul lor. Nu vreau să zic că a avut mulți colegi, dar la evenimente le spune Viviana, îmi pare bine.

N-am vrut să te compar cu Ilinca Vandici pentru că ar fi o blasfemie pentru ea. Diferența între tine și ea nu e mare, de câțiva ani… lumină! Cum știm că tu furi curent, nu ești așa departe.

Puțină lume știe că Viviana Sposub este o persoană respectuoasă, cum îi stă bine unui botoșenean venit în Capitală. În primul an în București a dat bună ziua tuturor oamenilor de la metrou.

De fiecare dată când intra în mall, se descălța la intrare, când a mers prima dată la piscină a zis ‘Mamă, câta cada 

Bancul preferat al Vivianei este cel cu Andreea Marin. Andreea, m-ar interesa să ajung ca tine', a glumit George Tănase', în direct, în emisiune, scrie Fanatik.ro.

Viviana Sposub, surpriză din partea lui George Burcea

Prezentatoarea tv a avut parte de cadouri inedite din partea iubitului ei, actorul George Burcea, dar și a surorii sale. Cei doi i-au adus un buchet de flori și un tort de ziua ei de naștere. Vedeta a suflat în lumânări, și-a pus o dorință și și-a sărutat partenerul. O altă surpriză a fost din partea lui Dan Bursuc, venit în emisiune pentru a o felicita pe prezentatoare, mai notează sursa citată.

„Aș vrea să o felicit pentru ambiția pe care o are. Visurile ei și le îndeplinește. Chiar mi-a intrat la suflet fetița asta și i-am spus, hai să fii prezentatoare și apoi solistă. Vom face un proiect special împreună', a spus el.

Sursă foto: Facebook, capturi YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton