Pe ce a cheltuit Ioana Ginghină banii câștigați pentru că a pozat goală: „A fost o experiență bine plătită”

 Miniosu Alexandra
.

Ioana Ginghină este una dintre vedetele din România care, la un moment dat, în tinerețe, au pozat goale. Frumoasa actriță nu regretă deloc colaborarea cu revista Playboy și o descrie ca pe o „experiență bine plătită'. Așadar, nu e de mirare că s-a ales atunci cu o sumă frumușică de bani. Iată ce pe a cheltuit vedeta banii câștigați atunci!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Datorită frumuseții ei, de-a lungul timpului, ea a putut să cocheteze și cu alte domenii pe lângă actorie. La un moment dat, ea a acceptat să pozeze goală, lăudându-se și acum cu o siluetă de invidiat. Recent, diva a dezvăluit că acea colaborare, cu revista Playboy, i-a adus bani frumușei în continuri, astfel că și-a permis să-și cumpere ce și-a dorit cel mai mult.

i1-12i1-12

Ioana Ginghină a pozat goală în urmă cu 16 ani. În 2015, vedeta avea 28 de ani și era în floarea vârstei. A fost atunci protagonista unui pictorial de senzație, într-o casă de vacanţă, în dormitor şi pe o terasă cu vedere la piscină, informează impact.ro. Din banii câștigați, a putut să-și achiziționeze un lucru râvnit de mult timp.

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:”A fost o discuție…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei:”A venit cu un bax de vin și…”

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost internat cu COVID-19:„Virusul e înșelător'

Citește și: Andreea Bănică, probleme de sănătate la trei luni după operație:„Inflamația este foarte mare'

Pe ce a cheltuit Ioana Ginghină banii câștigați pentru că a pozat goală

Frumoasa artistă a mărturisit că nu a regretat niciodată că a pozat goală în Playboy. Conform spuselor ei, era pregătită pentru o astfel de „provocare', pentru că și actrițele joacă tot felul de roluri. A colaborat cu revista pentru adulți după ce începuse să joace pentru producțiile Acasă TV și o descrie ca fiind „o experiență bine plătită'. Din banii câștigați, ea și-a achizițonat mașina mult visată.

„Nu, nu am regretat niciodată. Eu sunt actriță și actrițele joacă, pozează în tot felul de roluri, personaje, ipostaze, așa că eram pregătită pentru asta. Nu m-a ajutat în carieră.

Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât. Țin minte că mi-am luat prima mașină de banii aceia.', a spus Ioana Ginghină, citată de playtech.ro.

„Am învățat să mănânc din toate, dar echilibrat'

Ioana Ginghină a vorbit și despre silueta ei suplă. Pentru a se menține, a învățat că trebuie să ai un echilibru constat în ceea ce privește alimentația. Mănâncă orice fel de preparat, însă nu face excese. Pe deasupra, vedeta face și mult sport.

„Secretul este echilibrul. Am învățat să mănânc din toate, dar echilibrat, să nu mai fac excese nici măcar dacă e ziua mea. Tort, de exemplu, am mâncat azi dimineață, nu seara, când l-am tăiat.

Sport fac, la fel, constant, poate nu așa de des cât ar trebui, dar constant. Nu mai am pauze lungi de 1-2 săptămâni.', a mai adăugat vedeta.

Cum se înțelege Ioana Ginghină cu fiica ei, Ruxandra

La 44 de ani, Ioana Ginghină se poate considera o femeie împlinită. Are un partener iubitor și o fiică superbă, din relația cu fostul ei soț. Ruxandra îi calcă pe urme atât în ceea ce privește frumusețea, cât și talentul. Deși mai intervin și unele mici neînțelegeri între ele, au învățat cum să se accepte reciproc. Vedetei i-ar plăcea ca fata ei să o urmeze în carieră, dar știe că marea ei pasiune este desenul.

„Relația mea cu Ruxandra este extraordinară. Îmi place de ea de nu mai pot. Normal că avem divergențe, dar care nu clatină relația, ci ne ajută să ne cunoaștem mai bine una pe cealaltă. Fiecare cu argumentul ei își expune părerea și chiar dacă nu ajungem la un numitor comun, ne acceptăm așa, cu păreri diferite. Ne iubim, așa că asta învinge orice ceartă. Îmi caută sfaturile, când vine vorba despre îmbrăcăminte.

Nu că ar avea nevoie, ci că are nevoie de haine din dressing-ul meu. Am ajuns să avem aceeași măsură, deși stilul este diferit. Da, ne moștenește pe toate planurile, doar că este mult mai talentată. Joacă foarte bine, când prinde joburi, pe partea de actorie sau dublaje voci, însă pasiunea ei este desenul.

Este extrem de talentată și probabil că în acesta zonă se va îndrepta când va fi mare. Deja ne gândim că de la liceu să urmeze 'Tonitza'.', a mai spus vedeta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton