Imagine de colecție cu Anca Sigartău şi Marian Râlea, de acum 27 de ani. Cum arătau actorii din Adela

 Sutiu Theodora
.

Cum arătau actorii din Adela, Anca Sigartău şi Marian Râlea, acum 27 de ani. Întrepreții ai cuplului Nuți și Mitu Achim din serialul Adela de la Antena 1, sunt prieteni vechi. Cei doi au jucat în nenumărate piese de teatru împreună, în ultimii aproape 30 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arătau actorii din Adela, Anca Sigartău şi Marian Râlea, acum 27 de ani. Această prietenie apropiată este dovedită și de imaginea publicată de actriță, veche de 27 de ani. Pe atunci, cei doi jucau împreună într-o piesă din Cehov.

anca_sigartau_si_marian_ralea_acum_27_de_anianca_sigartau_si_marian_ralea_acum_27_de_ani

Cum arătau actorii din Adela, Anca Sigartău şi Marian Râlea, acum 27 de ani. Imaginea dovadă a prieteniei

Cum arătau actorii din Adela, Anca Sigartău şi Marian Râlea, acum 27 de ani. Ei formează un cuplu în Adela. Cu o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, la Antena 1 cei doi sunt două personaje-cheie în serial.

„Noi doi – între cele două fotografii: o viață de om. Suntem cu zâmbetul pe buze și bucuroși să jucăm din nou împreună în «Adela». Noi – «Nutzica» și «Mitushu» o să fim împreună, să vă uitați la Adela (cu toată dragostea, Anca și Marian Râlea).

În prima fotografie eram Irina și Tuzenbah în «Trei surori» de A.P. Cehov, spectacolul lui Alexandru Darie la Teatrul Bulandra, în 1994', a scris Sigărtău lângă cele două imagini.

Citește și: Trecutul neștiut al magicianului Marian Râlea. Ce făcea pentru a se întreține în studenție

Citește și: Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în serialul Adela. Primele declarații ale actorilor

Citește și: După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani

Citește și: Bianca Brad a avut cancer la sân

Ce spunea Marian Râlea atunci când a primit rolul din Adela

Cum arătau actorii din Adela, Anca Sigartău şi Marian Râlea, acum 27 de ani. Marian Râlea abia aştepta revenirea pe platourile de filmare, mai ales că noua producţie de la Antena 1 îl aduce în rolul unui ardelean, genul de personaj pe care nu l-a mai jucat de mai bine de 30 de ani.

„Am revenit pe platourile de filmare şi mă simt ca la o reuniune de familie! Mi-a fost tare dor şi sunt foarte bucuros că începem un nou proiect.

Cu toţii aveam nevoie de asta, după o asemenea pauză, iar bucuria e cu atât mai mare cu cât o am ca parteneră pe Anca Sigartău, o actriţă cu un talent extraordinar!', declara Marian Râlea în septembrie 2020.

Anca Sigartău a fost și ea foarte încântată

„Tot stau şi mă gândesc <>Cu excepţia Ruxandrei Ion, poate doar profesorul meu, Dem Rădulescu, el ar mai fi avut curajul! Chiar acum, când vorbesc despre rolul meu mă aflu în prima zi pe platoul de filmare de la Adela şi am mari emoţii. Mă tot gândesc la ce îmi spunea domn profesor Dem Rădulescu', mărturisea Anca Sigartău în acea perioadă.

Ea mai spune că proiectul o face foarte fericită „Mă simt în siguranţă că lucrez cu o echipă extraordinară şi asta e mare lucru pentru un actor. Nu am jucat foarte mult în seriale şi mi-e frică, pentru că ştiu că o să mă uit la televizor şi o să zic <>. Până acum, toate premisele sunt de bun augur!’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton