Decizia radicală luată de Brigitte Pastramă în legătură cu fiul său! Cu ce se ocupă acum Robi

 Iacob Antonia
.

Săptămâna trecută, Brigitte și Florin Pastramă au fost prezenți la petrecerea VIVA! care a avut loc la Clubul Diplomatic din București. Cei doi soți, foști concurenți la emisiunea ‘Ferma Vedetelor’, au dat din casă și au dezvăluit câteva noutăți din viața de familie. Brigitte a povestit și cu ce se ocupă în prezent fiul ei, Robi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Brigitte Pastramă și băiatul său s-au aflat în mijlocul unui scandal-monstru, după ce tânărul a acuzat-o pe vedetă că nu i-ar fi dat partea lui de bani din vânzarea unei case în Timișoara, deținută în trecut de regretatul său tată, Ovidiu Torj.

Decizia radicală luată de Brigitte Pastramă în legătură cu fiul său!

brigitte-florin-pastramabrigitte-florin-pastrama

„Am dat 10 milioane, ai mai dat tu încă 1 milion tu din banii tăi. Am f***t până acum 10.000 de euro. Eu muncesc 10.000 de euro în cinci luni. Tot eu am ajuns aia rea? Asta înseamnă că sunt luată de fraieră cap coadă. N-am să-i dau 54.000 de euro! Pentru că 2.000 și ceva au fost taxe, 2.500 mașina tura trecută, 70 de miliioane lei vechi a fost mașina de data asta.

Că stau eu să-i repar bușiturile lui….Nu-mi convine să muncesc eu și el să spună că nu-i dau bani. Așa a făcut de fiecare dată când i-am plătit absolut toate alea și s-a dus la televizor să spună că n-am făcut nimic pentru el', spunea Brigitte, vizibil afectată de afirmațiile fiului său.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă i-au cumpărat apartament, garsonieră și mașină lui Robert Sfăt: „Fiul meu nu mai cheltuie banii pe prostii”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute: „Nu construim case, ci…”

Citește și: Ce profit au făcut Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute. Riscă o amendă de două ori mai mare

Citește și: Zanni are probleme de sănătate și la două luni după Survivor: „Am venit cu niște bacterii…'

Între timp, lucrurile s-au calmat între cei doi, iar Brigitte Pastramă a luat o decizie importantă în ceea ce-l privește pe fiul ei Robi. Pentru ca adolescentul să-și ocupe timpul cu ceva productiv, bruneta i-a lăsat pe mână restaurantul din Timișoara.

„Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el. Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bun”, a declarat soția lui Florin Pastramă, pentru Click!

Ce afaceri au soții Pastramă

Cât despre afacerile pe care le are împreună cu soțul său, Brigitte Pastramă a dezvăluit că are proiecte noi pe care abia așteaptă să le pună în practică. Anul trecut, pandemia de coronavirus i-a cam stricat planurile.

”Avem însă proiecte noi, despre care vorbim în reality-show-ul pe care îl avem miercuri și joi, la Antena Stars. Acolo poate să vadă toată lumea ce construim. Facem ceea cea ce ne pricepem. Uite, când am încercat să facem hamburgeri și șaorma, nu ne pricepeam. Erau bune, dar era greu cu oamenii. Acum avem localul de petreceri Magic Castle, firma de logistică, am făcut niște parcări, am făcut niște birouri. Pe ce pune Brigitte mâna este binecuvântat”, au mărturisit cei doi soți, pentru sursa citată mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton