Paul Ipate a împlinit 37 de ani. Ce urare i-a făcut Jojo: "Te iubim cât tot universul..."

 Raiciu Adriana
.

Paul Ipate a împlinit 37 de ani, iar soția lui a decis să îi facă o declarație de dragoste, pe rețelele de socializare. Astfel, de la primele ore ale dimineții, cântăreața i-a scris un mesaj extrem de emoționant și i-a spus cât de mult îl iubește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Paul Ipate și Jojo trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani de zile. Cei doi artiști au împreună doi copii și se postează mai mult tot timpul în ipostaze romantice. Astăzi, îndrăgitul actor a împlinit 37 de ani și a fost sărbătorit atât de familie, cât și de colegii de la teatru.

jojojojo

Pe contul de socializare al cântăreței, încă de la primele ore ale dimineții, au apărut un mesaj extrem de emoționant, alături de câteva fotografii alături de cei doi copii ai lor. Iată ce urare i-a făcut Jojo de ziua de naștere a soțului ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie

Citește și: Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Citește și: Ce surpriză a avut un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina:„La plecare s-au trezit în jurul orelor 05:00, eu dormind butuc…’

Citește și: Irinel Columbeanu, prima apariție după accidentul vascular:'Abandonasem tratamentul, dar nu asta a fost cauza'

Paul Ipate a împlinit 37 de ani. Ce urare i-a făcut Jojo

Zi de sărbătoare în familia cântăreței Jojo! Paul Ipatei, soțul artistei, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 37 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, actorul a început să primească urări din partea familiei, dar și din partea celor apropiați.

Pe contul de socializare al Cătălinei Grima, a apărut un mesaj extrem de emoționat. Artista i-a spus că este cel mai bun tată, partener și iubit și că este extrem de norocoasă că îi este alături.

„Ești cel mai bun tată, prieten, partener și iubit și sunt norocoasă că Dumnezeu mi te-a trimis în cale cu râsul tău molipsitor că să îmi luminezi viață! Te iubim cât tot universul', a transmis actrița.

De asemenea, vedeta a postat și mai multe fotografii alături de îndrăgitul actor, dar și de cei doi copii.

Paul Ipate a fost sărbătorit și la teatru, iar colegii lui i-au adus un tort, după premiera piesei „Niște oameni inteligenți'.

Aseară, după spectacol, prietenii și colegii mei, mi-au făcut o surpriză minunată! Va mulțumesc și va iubesc! Și vouă, publicului nostru, va mulțumesc că mi-ați făcut cel mai frumos cadou și ați venit în număr atât de mare! A fost o premieră pe cinste! Abia aștept să ne întâlnim la următoarele spectacole! Niște oameni inteligenți' este o comedie care merită văzută!', a transmis Paul Ipate pe Instagram.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton