Horoscop 18 martie 2022. Ce zodii se îndrăgostesc astăzi

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 18 martie 2022. Nu este 14 februarie, ci 18 martie, dar pentru unele zodii astăzi este Ziua Îndrăgostiților. Astrele s-au aranjat de așa natură pentru uniii nativi, încât toate le merg strună la capitolul dragoste: întâlnesc omul pe care îl așteaptă de ceva timp, primesc acea invitație la cafea de la colegul de care sunt îndrăgostite de luni bune sau relația în care se află deja trece la alt nivel, unul în care vor gusta doar lapte și miere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 martie 2022 Berbec

Cei aflați sub semnul zodiacal Berbec vor avea parte de un început bun la locul de muncă, unde sunt foarte apreciați si recompensați pe măsura eforturilor depuse. E posibil să primească câteva critici constructive și asta îi determina sa devină mai buni în ceea ce fac. Pentru tine această zi este despre a te exprima liber și a te face auzit, inclusiv la capitolul dragoste: dacă îți place de ceva timp un om, acum este momentul să-i dezvălui asta!

Horoscop 18 martie 2022 Taur

Nativii zodiei Taur sunt foarte productivi la locul de muncă, însă, în doua parte a zilei, oboseala se va resimți mai intens decât de obicei. Astrele îi sfătuiesc să acorde mai multă atenție odihnei și sănătății. Cât despre dragoste, poate ar trebui să fiți mai atenți în jurul vostru, ați fi surprinși să descoperiți oameni interesanți mai aproape de voi decât ați fi crezut!

Horoscop 18 martie 2022 Gemeni

Gemenii vor avea parte de discuții in legătură cu locuința proprie. Acest subiect necesită mai multă atenție din partea lor pentru ca lucrurile să iasă așa cum își doresc. Ai nevoie de mai multă atenție în relația de cuplu? Atunci este esențial să discuți acest lucru cu partenerul romantic.

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf și iubita lui au dat-o în judecată:„Numai de asta nu-mi arde’

Citește și:Cine este Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii.E profesoară de matematică

Citește și: Cine este Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Kanal D.Sunt împreună de 6 ani

Horoscop 18 martie 2022 Rac

Pentru nativii Raci se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, însă, toate eforturile lor vor fi răsplătite mai mult decât își imaginau, ceea ce le va aduce o mare bucurie. De asemenea astrele îi sfătuiesc pe Raci să nu exagereze cu cheltuielile. Este un cadru astral bun și pentru a rezolva anumite lucruri legate de cineva drag.

Horoscop 18 martie 2022 Leu

O zi frumoasă și productivă la locul de muncă pentru nativii Lei. În a doua parte a zilei este recomandat să se dedice mai mult persoanei iubite, pentru a reaprinde flacăra iubirii deoarece acum este momentul potrivit. 

Horoscop 18 martie 2022 Fecioară

O zi cu impact pe zona de comunicare, pentru nativii Fecioare. Este un moment prielnic pentru a organiza o ieșire cu prietenii, sau de ce nu, vacanța mult dorită. Ești mai deschis și în ceea ce privește sectorul spiritual, ești mai atent la mesajele din jur, la indiciile pe care ți le oferă Unviersul.

Horoscop 18 martie 2022 Balanță

Nativii zodiei Balanță se vor concentra pe realizarea unor schimbări pe plan profesional. Sunt mai deciși ca oricând să se readune psihic și să se gândească serios la promovarea mult așteptată, potrivit astrelor. În dragoste se anunță o zi cu surprize, cu invitații la cafea sau chiar și o cină romantică. Astrele vă sfătuiesc să dați curs, dacă vă place persoana respectivă! Sunt toate șansele să fie cu noroc!

Horoscop 18 martie 2022 Scorpion

O zi de maxime reușite, pentru nativii Scorpioni, în a întâlni persoanele potrivite pentru distracție. Vor avea parte de momente de neuitat. E posibil să se și îndrăgostească, însă, mare atenție, acești fluturi pot dispărea peste noapte. Încercați să vă bucurați de moment și, mai ales, nu căutați nod în papură și nu încercați să descoperiți detalii intime despre omul respectiv, mai devreme decât este cazul! S-ar putea să stricați tot!

Horoscop 18 martie 2022 Săgetător

Imaginea Săgetatorilor suferă transformări în mediul familial. Anumite discuții se pot aprinde ușor în urma unor critici. Este bine să-și găsească o ocupație, să se simtă utili și să stea departe de neînțelegeri. Evită discuții în contradictoriu, caută să te retragi, dacă este posibil, să nu oferi o concuzie usturătoare doar pentru că ai ocazia.

Horoscop 18 martie 2022 Capricorn

Capricornii planifică o ieșire cu prietenii. Este un moment prielnic pentru a crea noi legături pe plan profesional, dar și pe cel personal. În a doua parte a zilei au parte de momente frumoase alături de cei dragi. Și, mai ales, alături de cineva drag. Fie că este actualul partener de viață, care va fi neașteptat de romantic, fie că apare cineva nou în viața voastră și vă face să simțiți din nou fiorii iubirii.

Horoscop 18 martie 2022 Vărsător

Nativii Vărsători caută noi surse de finanțare. Astrele îi sfătuiesc să se bazeze pe ceea ce știu ei cel mai bine să facă, pentru a produce mai mult. Familia îi susțin și le oferă sfaturi utile, despre o posibilă investiție în case sau terenuri. 

Horoscop 18 martie 2022 Pești

Iar nativii Pești anulează o parte din planurile de pe ziua de astăzi. Chiar dacă au avut anumite așteptări și acestea nu s-au adeverit, nativii încearcă să nu își strice buna dispoziție. În sectorul amoros, ai parte de afecțiune, de pasiune, de atenție, ba poate chiar anumite cadouri și vei simți și la rândul tău nevoia să-ți arăți iubirea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton