Cine reprezintă Ucraina la Eurovision 2022. Alina Pah s-a retras după un scandal politic

 Raiciu Adriana
.

Cine reprezintă Ucraina la Eurovision 2022. Pentru că Italia a câștigat Eurovision 2021 cu trupa Maneskin, concursul se va organiza anul acesta în Italia. Fiecare țară și-a ales concurentul care va merge la Torino, însă situația a fost extrem de dificilă în Ucraina.  Alina Pah s-a retras din competiție, însă acum organizatorii concursului muzical au anunțat că există un participant din partea acestei țări. Iată despre cine este vorba.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine reprezintă Ucraina la Eurovision 2022. Organizatorii au decis ca Eurovision 2022 să se țină la Torino, unul dintre cele mai spectaculoase orașe din Italia. Finala Eurovision 2022 va avea loc în data de 14 mai 2022, iar concurenții din vor demonstra că merită marele premiu. Ținând cont de situația actuală dintre Rusia și Ucraina, țara condusă de Vladimir Putin a fost sancționată și anul acesta nu va mai avea niciun participant.

1-61-6

Cine reprezintă Ucraina la Eurovision 2022. În schimb, Ucraina s-a bucurat de un sprijin enorm din partea oamenilor. Astfel, după ce Alina Pah s-a retras din competiție, organizatorii concursului muzical au anunțat că există un participant din partea acestei țări. Este vorba despre Orchestra Kalush.

Citește și: Unde se va ține Eurovision 2022. Anunțul oficial al organizatorilor din Italia

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:„Ne mai trebuie o pereche de gemeni

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu.„Nu eu am divorțat-o. A pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască

Cine reprezintă Ucraina la Eurovision 2022

Alina Pash a câștigat Vidbir 2022, selecția națională ucraineană pentru Eurovision 2022, cu piesa „Tini Zabutykh Predkiv'. Însă, artista a fost nevoită să se retragă din competiția din cauza unui conflict politic. Astfel, au trebuit să aleagă un alt concurent pentru finala de la Torino.

Luni, 14 martie, organiztorii concursului muzical au anunțat că Orchestra Kalush va reprezenta Ucraina la Eurovision 2022  cu piesa „Stefania'. Melodia ucraineană include muzică tradițională, iar versurile sale au în vedere întoarcerea spre rădăcini, fiind adresată unei mame. În contextul în care țara este sub atacul Rusiei, artiștii vor înregistra un clip video, în cazul în care nu vor putea participa fizic la concursul din Italia, notează Elle.

Alina Pash s-a retras din competiție

Inițial, Alina Pash trebuia să reprezinte Ucraina la Eurovision 2022, însă cântăreața a fost implicată într-un conflict politic și a fost nevoită să se retragă. Aceast a fost acuzată că ar fi vizitat ilegal Crimeea în anul 2015.

Vizitarea Crimeei poate fi descurajată și există reguli stricte privind modul în care oamenii călătoresc în regiune. Ucrainenii și străinii au voie să călătorească acolo doar prin punctele de control terestre oficiale. Conform legii ucrainene, este ilegal să călătorești în Crimeea prin Rusia. Alina a oferit autorităților dovada modului în care a intrat în regiune, dar aceasta a fost controlată.

sursă foto- Captură Video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton