Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Zarug de la Asia Express

 Raiciu Adriana
.

Cine sunt părinții lui Zarug. Mihai Zarug participă alături de Lorelei Bratu la Asia Express, sezonul 4. Concurentul a fost extrem de apreciat de public datorită umorului său. Însă, multă lume s-a întrebat cine sunt părinții lui Zarug, dar și cu ce se ocupă aceștia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt părinții lui Zarug. Fără doar și poate Mihai Zarug este cel mai apreciat concurent de la Asia Express, sezonul 4. Concurentul a acceptat provocare alături de Lorelei Bratu, un cunoscut model plus-size din țara noastră. Ei bine, înainte de a participa la diferite emisiune, se cunoașteau puține detalii despre viața acestuia.

zarug-10zarug-10

Iată cine sunt părinții lui Zarug, dar și cu ce se ocupă aceștia. În cadrul unui interviu, a vorbit deschis despre meseria părinților săi.

Citește și: Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express

Citește și: Care este numele real al lui Zarug de la Asia Express și ce studii are

Citește și: Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după 15 ani de relație cu Anamaria Prodan:„Dumnezeu va decide drumul fiecăruia

Citește și: Victor Rebengiuc, confesiuni emoționante la 88 de ani

Cine sunt părinții lui Zarug și cu ce se ocupă

Zarug a absolvit Facultatea de Drept și a studiat câțiva ani în străinătate. Însă, pasiunea pentru haine și critorie a pornit de la mama lui.

Ana Manuela Zarug este mama lui Zarug și este directoare la o fabrică de confecții de mai bine de 27 de ani. De asemenea, se pare că aceasta a făcut parte și din PNL, dar și din partidul PSD.

Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om. Shes my rock. Dacă e să-i analizez stilul de-a lungul anilor, îmi vine în minte ideea de power dressing with a feminine twist and gorgeous shoes', declarata Zarug într-un interviu.

Alexandru Zarug, tată lui Zarug, a ocupat funcția de comisar șef la Comisariatul Județean Protecția Consumatorului. De-a lungul anilor a mai ocupat diferite funcții în administrație.

Zarug a acceptat să facă parte din competiția Asia Express

Pe lângă faptul că a decis să participe la Asia Express, Zarug a fost și concurent la Chefi la Cuțite. Acesta a venit pe tocuri în fața celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești, declara atunci Zarug când se afla în fața Ginei Pistol.

sursă foto- Instagram, Harper’s Bazar

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton