Cristi Brancu, despre scandalurile vedetelor: „Bianca Drăgușanu se joacă cu mințile oamenilor”

 Dumitrache Medeea
.

Cristi Brancu a vorbit cu o sinceritate dură despre vedetele din România care au dat startul unor scandaluri în ultima vreme. Agentul VIP nu a ratat presupusa nuntă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi, dar nici dezvăluirile făcute de Oana Zăvoranu despre relația cu Pepe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Brancu a comentat, pentru ciao.ro, scandalurile momentului din lumea mondenă fără să se abțină de la critici. Agentul VIP a vorbit despre cele mai controversate subiecte din showbizul recent.

brancu1brancu1

Nunta Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi

Când vine vorba despre nunta anunțată de Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi, apoi anulată, Cristi Brancu merge pe principiul „nu cred până nu văd'. Agentul VIP consideră că este doar un joc al blondinei care vrea să sucească mintea oamenilor și să atragă atenția.

„Eu până nu văd această nuntă nu cred, pentru că sunt două păreri, foarte-foarte diferite! Să vedem cununia! În rest, știm că Bianca Drăgușanu a trecut până acum prin două căsătorii, una care a fost cu nuntă, cu tot fastul, a mai fost o căsătorie anunțată prin paparazzi cu Alex Bodi'.

„Sunt curios dacă va exista, eu cred însă ca e și un joc pe care îl vedem, în virtutea plăcerii Biancăi Drăgușanu, de a se juca cu mințile oamenilor din jurul ei și a se juca și cu presa. Jocul ăsta însă se joacă în momentul în care îți dorești să intri în el'.

Resentimente între Oana Zăvoranu și Pepe

Cristi Brancu a mărturisit că Oana Zăvoranu și Pepe au format un cuplu pe care el l-a îndrăgit. Însă cum amândoi au firi vulcanice, divorțul nu putea să fie unul fără scântei.

Agentul VIP consideră că între cei doi a fost un fel de joc de răzbunare care continuă să existe și astăzi, chiar dacă Pepe nu vrea să comenteze declarațiile Oanei.

Citește și: Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani:

Citește și: Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu, în direct:

Citește și: Cum arată Adela Popescu în lenjerie intimă, înainte de naștere. Radu Vâlcan:

Citește și: Noemi și Mihai Mitoșeru, împreună la un an și jumătate de la divorț:

„Oana a vorbit doar într-o anumită situație, în momentul în care a fost intervievată într-un podcast, dar asta arată că, în interior, amândoi au rămas cu un gen de resentiment, deși viețile lor sunt în cu totul altă parte și au alte împliniri'.

Oana are împliniri profesionale, e căsătorită, Pepe e un artist cu succes online sau pe scenă în România. Cu siguranță că își va reface și el viața într-un fel, are doi copii frumoși. Povestea pare veche dar, în interior, a mai rămas un cui acolo', a mai spus Cristi Brancu.

Cristi Brancu: „Alina Vidican are dreptul să iubească'

Alina Vidican a anunțat că se căsătorește cu un milionar brazilian. Deși la momentul despărțirii de Cristi Borcea, între cei doi au existat șicane, Cristi Brancu susține că fostul acționar de la Dinamo nu s-ar opune căsătoriei celor doi.

„Cu siguranță că binecuvântarea lui Cristi Borcea are legătură cu un singur lucru, copiii să aibă tot ce le trebuie, să fie respectați, și el să fie tatăl și asta se vede. Copiii vin, atunci când se poate, sunt alături de tatăl lor, tatăl, Cristi Borcea, se bucură de ei'.

„Altfel, Alina Vidican, are dreptul să iubească, foarte bine că iubește. A apărut o informație în presă cum să domnul era  căsătorit. Alina a mai trecut cumva prin  chestia asta și, cu siguranță, că acum o va gestiona mai bine decât a gestionat-o prima oară'.

Costin Mărculescu, uitat de prieteni

Costin Mărculescu a fost uitat de prieteni la parastas. Cristi Brancu a comentat acest moment și a spus că este oarecum normal, căci oamenii merg mai departe.

Agentul VIP l-a descris pe Costin Mărculescu ca fiind un „băiat cu o inimă foarte mare' și care și-a dorit să găsească cel mai bun drum în viață, însă nu a reușit.

„Faptul că a fost uitat e cumva în firea lucrurilor. Nu cred că are legătură cu el, ci cu faptul că așa e lumea. Oamenii merg mai departe și numai dacă îi tragi de mânecă, spun: A, da, l-am cunoscut'. Asta e uitarea pe care noi nu o vom mai trăi, o vor trăi postum cei care ne au în viață, noi nemaifiind, vom descoperi că toți ne vor uita. Sau, poate își vor mai aduce aminte unii când au avut momente frumoase alături de noi. Dar să nu ne așteptăm la mari festivități după ce cineva a murit'.

Cristi Brancu, despre Camelia Mitoșeru: „Este un suflet bun'

Cristi Brancu a mărturisit că ține foarte mult la Camelia Mitoșeru. A descris-o ca fiind „o femeie absolut inimoasă, puternică'.

Camelia Mitoșeru și-a revenit într-un mod spectaculos după operația pe creier. Cristi Brancu spune că a ajutat-o Dumnezeu să se refacă pentru că este un om bun.

„Eu cred că în continuare, în viața lui Mihai, doamna Mitoșeru este un om extrem de important, deși Mihai este un om în toată firea. Doamna  Mitoșeru a avut grijă de Mihai și o să aibă grijă de Mihai iar grija față de Mihai și  faptul că a apărut la TV, a ținut-o în viață'.

Dânsa este un suflet bun și  Dumnezeu îi dă zile pentru că merită acest lucru și asta arată că  nu și-a terminat misiunea pe pământ, atât ca mama cât și ca om care are ceva de spus în lume. Doamna Mitoșeru merită tot ce este mai bun', a mai spus Cristi Brancu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton