Sișu ex-La Familia, îngrijorat pentru copiii lui: "Nu vreau să trăiască ce am trăit eu în pușcărie"

 Dumba Gabriela
.

Tudor Sișu, celebru din perioada în care cânta în La Familia alături de Puya, a avut o viață foarte grea și se teme ca nu cumva copiii lui să-i calce pe urme. Sișu a fost de trei ori la pușcărie, din cauza drogurilor, și acum face tot ce-i stă în putință să-i țină departe de probleme pe cei doi copii ai săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Sișu a ajuns pentru prima oară după gratii în 2003, după ce polițiștii au descoperit droguri chiar în apartamentul artistului. A fost eliberat în octombrie 2005, pentru ca la doar 1 an distanță să ajungă din nou după gratii.

tudor-sisu-cop1iltudor-sisu-cop1il

În 2006, Tudor Sișu a fost arestat sub acuzația de trafic de droguri. DIICOT a susținut atunci că artistul, alături de alte persoane, a vândut heroină în București, potrivit click.ro. Dacă în primele două dăți artistului nu i-a fost atât de greu în penitenciar, a treia oară când a fost încarcerat Sișu a simțit dorul de cei doi copii ai săi.

Tudor Sișu are doi copii cu două femei diferite. Aceștia locuiesc în prezent cu mamele lor, însă solistul se înțelege bine cu ei. În 2013, ultima sa soție, Cătălina, a cerut ordin de restricție pentru că Sișu fusese violent cu ea și cu copilul lor. 

„Când au început problemele mele, mama nu mai era în țară, nici nu a știut prima oară că am intrat la pușcărie. Mama a fost contra acestei chestiuni cu drogurile. Nici nu m-a  vizitat la închisoare. Lucrurile prin care am trecut eu, nici măcar nu sunt cele mai grave.

Ce vor trăi copiii mei va fi mai grav. Nu aș vrea ca ei sa aibă parte de vrei experiență traumatizantă ca mine. Cel mare are 13 ani. Noi acum trăim o alienare mintală, rasa umană e alienată mintal în proporție de un sfert, restul sunt forțați economic să accepte.

Oamenii acum fug de durere, nu trebuie să fugi de ea. Cred în progresul bazat pe durere, dar și pe bucurie. În ziua de azi lumea nu mai crede în nimic, trăiesc anesteziați oamenii.

Niciodată nu am fost anesteziat, decât poate fizic. Mi-am asumat riscuri tâmpite. Știam ce mi se va întâmpla. Eram obosit prima oară când am fost la pușcărie', a declarat rapperul, în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D.

Citește și: Ce relație are Alex Velea cu copiii lui. Artistul i-a luat peste picior pe băieți: „Stați cuminți! Fără sucuri, nu aveți voie! Acum vorbesc de mă-ta’

Citește și: Cum se înțeleg Valentina Pelinel și Mihaela Borcea. Ce legătură neobișnuită au cele doouă, de dragul lui Cristi Borcea

Citește și: Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: „Nu vrem să mai trăim în concubinaj!'

„Mama nu a venit niciodată să mă vadă la închisoare”

Recent, Tudor Sișu a rememorat perioada în care s-a aflat după gratii și una dintre cele mai triste amintiri este aceea că mama lui nu a venit niciodată să-l vadă cât a fost închis.

'Nu mă plâng. Ultima oară am ajuns la închisoare acum 10 ani. Am fost de trei ori la închisoare. Eu am fost mai liber la închisoare decât în afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare. A treia oară însă a fost o chestie veche, pe care nu am putut s-o evit. A fost greu a treia oară, se schimbase viața mea, eram relativ cuminte, aveam deja doi copii, din care unul avea o lună.

A fost ciudat emoțional. Atunci aveam planuri, începusem să îmi dau seama ce vreau să fac, dar nu mai puteam să mai opresc ce se întâmplase. Eram supărat! Nu mai voiam să mai pierd timpul! Îți pierdeai viața! Mă gândeam că trebuie să ies de aici cât mai repede!

Mama nu a venit niciodată să mă vadă la pușcărie. Era plecată din țară când am intrat prima oară la pușcărie. A doua oară s-a și supărat un pic pentru că am intrat din nou la pușcărie, i-a mărturisit Tudor Sișu lui Mihai Ghiță, în emisiunea  online „În oglindă'. 

foto: Facebook Tudor Sișu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton