Totul despre relația dintre Olguța Berbec și Remus Novac

 Sutiu Theodora
.

Olguța și Remus Berbec au sărbătorit, pe 27 septembrie, 7 ani de relație. Pentru a marca aniversarea, artista a publicat pe Facebook o imagine din 2016, exact din ziua în care s-au văzut pentru prima dată. S-au îndrăgostit imediat și acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Olguța Berbec și Remus Novac, după 7 ani de relație. Artista povestește că s-au întâlnit la o nuntă unde artistul cânta, iar ea era invitată. Dar până să ajungă la prima întâlnire, a fost însă drum lung.

olguta-1olguta-1

Totul despre relația dintre Olguța Berbec și Remus Novac

Olguța Berbec și Remus Novac, după 7 ani de relație. Interpretul de muzică populară venise cu gândul să o cucerească, iar atunci când i-a auzit prima dată vocea s-a emoționat foarte tare.

„Ne-am cunoscut la o nuntă, unde el era cu bandul lui, iar eu am mers ca invitată. Am salutat bandul, iar după ce am cântat, m-am salutat cu mirii și am plecat. Deci nu am schimbat cu el nicio vorbă.

El mă știa de pe YouTube și m-a surprins când mi-a spus că și-a cumpărat un costum nou pentru seara aceea și că mă plăcea, lucruri pe care el mi le-a povestit la ceva timp după ce ne-am revăzut', a declarat Olguța Berbec, după 7 ani de relație cu Remus Novac, pentru click.ro.

Citește și: Olguța Berbec a născut o fetiță. Primele declarații

Citește și: Olguța Berbec este însărcinată pentru a doua oară

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Ungureanu, după ce a fost eliminată de la Asia Express

Citește și: Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit din cauza infidelității?

Olguța Berbec și Remus Novac, după 7 ani de relație. Totodată, ea spune că atunci, pe moment, nu au schimbat nicio vorbă. Cei doi viitori iubiți au vorbit pentru prima dată mai târziu, peste o lună.

„La vreo trei zile, cei cu formația au încărcat filmarea de la nuntă pe YouTube, iar mie nu mi-a plăcut. Am încercat să-i contactez să dea jos acel filmuleț și am găsit numărul cameramanului, iar el m-a direcționat spre Remus, care era șeful trupei.

L-am sunat în ziua aia de mai multe ori, nu a răspuns. Creștea furia în mine pentru că nu eram de acord cu acel material și, într-un târziu mi-a răspuns, i-am spus cine sunt și a închis telefonul când a auzit Olguța Berbec. El a crezut că cineva din trupă îi face o glumă.

Apoi ne-am reauzit și ne-am revăzut la o lună, iar de atunci numărăm ani împreună”, a mai spus artista, potrivit aceleași surse.

A devenit mamă pentru a doua oară

În luna februarie a anului acesta, Frumoasa artistă de muzică populară a devenit mamă pentru a doua oară. A născut tot o fetiță.

„Eu sunt binișor încerc să-mi revin. Fetița e foarte bine sănătoasă. A primit nota zece, are 3.700 de grame. Am primit-o să o văd, să o strâng în brațe, am rămas puțin singură să mă refac.

Am avut și eu emoții în weekend, dar nu a fost necesar să venim la urgențe, am venit cu am planificat. Am fost aici și am intrat în sala de operație.

Mi-am dorit să o văd sănătoasă (n.r. pe cea mică) Cred că tot cu Remus seamănă, că așa sunt fetițele’, spune atunci Olguța Berbec.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton