Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie. Cum a ajuns în această ipostază

 Calin Maria Bianca
.

Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie. În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Zăvoranu posta pe pagina ei personală de Instagram o serie de declarații prin care explica că trece printr-o perioadă deloc bună. Ei bine, la scurt timp și-a făcut cont de TikTok, unde zilnic face live-uri și totodată provocări atunci când pierde jocul. Dovada este chiar modul în care a fost surprinsă recent într-o benzinările din Capitală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie, după ce a pierdut o provocare pe TikTok. Bineînțeles, nimeni nu se aștept să o vadă pe frumoasa vedetă la ceas de seară într- benzinărie, în timp ce spăla parbrizele mai multor mașini. Toată lumea s-a întrebat de ce face aceste lucruri, însă răspunsul era doar pe TikTok, unde bruneta participa la un Live, pe care l-a pierdut.

whatsapp-image-2023-03-13-at-17.02.32-1whatsapp-image-2023-03-13-at-17.02.32-1

Ei bine, nu doar că Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie, după ce a pierdut o provocare pe TikTok, ci a și primit suma de 5 lei de la unul dintre bărbații cărora le-a curățat parbrizul mașinii. Totul a fost filmat și surprins chiar în timpul Live-ului, care apoi a ajuns să fie viral pe rețelele de socializare.

Citește și: „E rușinos, penibil și de-a dreptul respingător să…”. Oana Zăvoranu, un nou mesaj dur în mediul online

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: „Eram înaintea vremurilor”

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva', sezonul 19, și când începe show-ul

Citește și: Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există…'

Oana Zăvoranu a spălat parbrize într-o benzinărie

Ei bine, Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie, după ce a pierdut o provocare pe TikTok, ci a fost protagonsita a mai multe provocări neașteptate. Frumoasa brunetă a făcut chiar și genoflexiuni în fața tuturor celor ce o urmăreau după ce a pierdut un meci. Mai mult decât atât, a sunat și numeroase persoane la ore târzii, făcând diferite farse.

Oana Zăvoranu: 'N-am murit. Mă confrunt cu probleme'

Oana Zăvoranu este mai activă ca niciodată pe rețelele de socializare, mai ales pe platforma TikTok, unde este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și înconjurată de persoane ce o fac mereu să se amuze. Ei bine însă, în viața ei se întâmplă numeroase lucruri deloc plăcute, iar asta nu o spunem noi. În urmă cu câteva zile, vedeta a postat un nou mesaj ce a dat de gândit fanilor din mediul online și tuturor celor ce o îndrăgesc și iubesc, însă, la fel ca cele din trecut, fără prea multe detalii pentru a se înțelege cu ce se confruntă.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii' mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții'… sau de „frați și surori', chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!', scria vedeta pe InstaStory, în urmă cu câteva zile.

Oana Zăvoranu a clarificat situația după ce s-a zvonit că divorțează de Alex Ashraf

La începutul anului, se zvonea că Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, divorțează, după ce el ar fi fost surprins în comapania unei alte femei. Ei bine, s-au spus numeroase lucruri desre căsnicia lor, însă mai apoi, vedeta a ieșit în față și a declarat că povestea ei de dragoste cu soțul ei continuă și lucrurile merg foarte bine. De asemenea, a explicat recent că mesajele ei și problemele cu care se confruntă nu au legătură cu partenerul ei de viață.

Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. doar noi doi). Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecaie presa și să fiți și voi corect informați, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei personală de Instagram.

Sursă foto: Facebook / captură TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton