De ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan să nu mai mănânce la restaurante: ”Ne-a înfuriat și...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan să nu mai mănânce la restaurante. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul prezentator iubește să gătească, iar din spusele soției sale, o face foarte bine. Cu toate astea, când se simțeau obosiți sau nu aveau cumpărăturile necesare în casă, nu ezitau și mergeau rapid la un restaurant. Ei bine însă, recent cei doi 'și-au interzis' să mai mănânce în oraș fără a avea vreun eveniment special. Iată cum au ajuns la o astfel de decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și trei băieți absolut superb. Împreună formează familia de vis, la care mulți doar visează, însă, ce-i drept, nu este deloc ușor să crești trei copii. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci chiar prezentatoarea TV a declarat aceste lucruri în urmă cu mai mult timp.

adela-popescu-radu-valcan-13-2-1adela-popescu-radu-valcan-13-2-1

Fiindcă să ai grijă de trei copii mici înseamnă foarte multă atenție și dedicare, Adela Popescu sau Radu Vâlcan rar reușeau să mai facă și mâncare în tot acest timp. Obosiți și fără vreo idee de ce ar putea mânca, erau obișnuiți să se îmbrace rapid, iar mai apoi să meargă la un restaurant și apoi să se întoarcă acasă. Nu, nu o făceau rar, ci din postările lor de pe Instagram destul de des.

Citește și: Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. Cum l-au surprins Adela Popescu și cei trei copii de ziua sa: 'Îl aștept cu…'

Citește și: De ce a rămas Adela Popescu afară în frig, la ceas de seară: „Deger, tare mi-e teamă că…”

Citește și: Calvarul prin care a trecut Kamara de la Survivor, în Guineea, după ce i-a murit tatăl: „Mă abuzau fizic și psihic”

Citește și: Cu ce se ocupă Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel. Are o afacere în agricultură și vinde persoal în piață

De ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan să nu mai mănânce la restaurante

Ei bine, nu, nu este vorba că nu le-a plăcut mâncarea sau de lucruri de acest gen, ci de bani. Într-adevăr niciodată nu au spus că au probleme pe plan financiar, fiindcă nu au, însă când au tras linie la sfârșit de lună și au văzut câți bani se duc pe restaurante, au decis să schimbe acest lucru deoarece au considerat că este inutil. Prin urmare, au mers la cumpărături, au luat tot ceea ce au nevoie, iar de acum, mâncarea se face acasă, ieșitul la restaurante fiind doar la ocazii speciale.

'După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.', a mărturisit Adela Popescu, pe Instagram.

Cum reușesc Adela Popescu și Radu Vâlcan să treacă peste situațiile tensionate în cuplu

La discuția despre bani cei doi nu s-au mai enervat așa cum o făceau la începutul relației lor și nici nu au pornit o discuție aprinsă, ci doar au decis că suma pe care o cheltuie la restaurante este mult prea mare, așa că au pus stop. În urmă cu câteva săptămâni, frumoasa prezentatoare TV nu s-a sfiit să recunoască că în relația lor nu este mereu totul roz. De asemenea, a explicat că se întâmplă să se lovească de situații tensionate, însă au reușit să învețe cum să gestioneze discuțiile aprinse de-a lungul anilor.

„Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare.  Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un „îți dau o cafea în oraș?'. Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat.   Eu sunt cea nonconflictuală dintre noi și cred că și cea mai empatică. Așa că nu rănesc, niciodată, cu voie. Dacă, totuși, se întâmplă, prima etapă e să încerc să îl conving că „tu m-ai determinat să spun asta' apoi, efectiv îmi cer scuze. Uneori, cu jumătate de gură, alteori, cu credință. Radu își cere scuze mai des și mai ușor. Bine, asta și pentru că el greșește mai des și cu mai multă ușurință. [râde]', a mărturisit artista pentru  paginadepsihologie.ro.

Cum se descurcă Adela Popescu în rolul de mamă a trei copii

Adela Popescu a renuțat pentru o perioadă la televiziune, tocmai pentru a se axa pe creșterea copiilor săi. Dacă pâncă acum mama, cât și soacra ei, erau mereu acolo pentru ea și micuți, lucrurile s-au schimbat acum. Frumoasa prezentatoare TV se descurcă de una singură acum, însă bineînțeles, Radu Vâlcan este un mare ajutor atunci când este acasă. Cei doi și-au intrat destul de repede în rolul de părinți, încă de la primul copil, însă cu toate astea mai sunt momente care-i depășesc.

Nu să culc trei copii e cel mai complicat, așa cum as fi bănuit. Ci să fac tot felul de scheme ca să nu se trezească reciproc foarte devreme. Abia asta e adevărat provocator. Și dureros‘, a povestit Adela Popescu la Instagram.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton