"Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine...". Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

 Raiciu Adriana
.

Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express. Luni seară, 13 martie, concurenții de la America Express au trecut prin momente cumplite. Doina Teodoru a fost la un pas de tragedie după ce un bărbat înarmat a vrut să o atace atât pe ea, cât și pe echipa ei. Iată declarațiile făcute de partenera lui Cătălin Scărlătescu despre cele întâmplate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru a trecut prin momente cumplite în semifinala America Express 2023. După ce Irina Fodor a anunțat că echipele se vor despărți pentru 24 de ore, partenera lui Cătălin Scărlătescu a decis să plece în cursă, ca iubitul ei să participe la jocuri. La un moment dat, în timp ce își căuta cazare, actrița a trecut prin momente de panică și a fost nevoie să se închidă într-o mașină, alături de cameraman și reporter, și să se îndepărteze de zona respectivă.

america-expressamerica-express

„Am auzit o bușitură, m-am întors și am văzut o bicicletă trântită. Am văzut-o pe Alexandra, reporterul nostru, care era foarte aproape de un bărbat. După care am văzut-o pe Alexandra că a făcut câțiva pași în spate, bărbatul s-a dus către ea, iar ea a fugit spre o casă unde era o familie.', a povestit Doina Teodoru.

Citește și: Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: „A plecat și…'

Citește și: Gheorghe Turda are o pasiune mai puțin obișnuită:’Am în total 1123 de cuțite în colecția mea'. Primul i-a fost dăruit de președintele Mexicului / EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, Alexandra Ungureanu, Ruby si alti artisti renumiti ai casei de discuri Cat Music se alatura soluției Social Display, construită de Ringier Romania împreună cu ProductLead, pentru a face legătura dintre artiști și public

Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Totul s-a întâmplat în doar câteva secunde, însă reporterul Doinei Teodoru a reușit să vadă la timp cum un bărbat care avea un cuțit în mână s-a apropiat amenințător de ele.

„Haideți în mașină acum! Omul avea un cuțit! Închideți ușile! Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul, a aruncat bicicleta jos și s-a ținut după mine. A venit cu cuțitul spre mine!', a spus reporterul Doinei Teodoru.

Aceștia au decis să se urce în mașină și să se îndepărteze de zona respectivă din motive de securitate.

„Am căutat mai departe de zona aia. Este ceva sinistru!', a mai adăugat concurenta.

Doina Teodoru și Cătălin Bordea au auzit împușcături la America Express

După lungi căutări, Doina Teodoru și a reușit să-și găsească cazare. Însă, nu a fost singură! Concurenta a fost cazată împreună cu Bordea, cei doi având o surpriză când au văzut că vor sta împreună pe tot parcursul serii.

„În timp ce îmi povestea doamna de pat am auzit niște împușcături afară.', a mărturisit concurenta.

„Focuri de armă în stradă, a fost un scandal, ceva s-a întâmplat.', a spus concurentul.

„Te-ai speriat? Dacă vrei să dormim împreună, eu am suficient loc', i-a spus Cătălin Bordea.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton