Oana Sîrbu, după moartea părinților: „Trebuie să trec prin tumultul acesta care…”

 Borcilă Andreea
.

Oana Sîrbu, după moartea părinților. Celebra actriță și cântăreață și-a pierdut mai mulți oameni dragi în ultimii doi, trei ani. Vedeta încă mai păstrează cele mai frumoase amintiri cu ei și, ca să-și aline durerea, și-a găsit bucuria în muzică, în copilul său și în credință. Iată cum se simte acum artista! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din 2020, de când a început pandemia, Oana Sîrbu a trebuit să treacă prin câteva experiențe de viață nefericite. Vedeta și-a pierdut, pe rând, mama, mătușa, care-i era și nașă de botez, și apoi tatăl, care s-a stins din viață în decembrie 2021.

oana-sirbu-10oana-sirbu-10

După o lungă suferință, cea care i-a dat viață s-a stins la vârsta de 87 de ani. La doar câteva luni diferență s-a stins din viață și nașa Oanei Sîrbu. Mai târziu, vedeta avea să afle că tatăl ei, un celebru actor de pantomimă, a trecut în neființă. Romulus Sîrbu a murit la sfârșitul anului trecut, la vârsta de 86 de ani, după o jumătate de veac de profesionalism în actorie.

Citește și: Cum a reacționat Oana Sârbu după ce Gheorghe Gheorghiu a spus că ar petrece o noapte cu ea:”Era mai sangvin, așa…”

Citește și: De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie.Cum se înțeleg cei doi acum 

Citește și: CRBL se mută înapoi în România, după ce a locuit 6 ani în Spania:”Am proiecte”

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, după ce a reușit să slăbească enorm, din nou:„Prin suferință'

Oana Sîrbu, după moartea părinților

Oana Sîrbu a fost invitată, recent, în emisiunea Lianei Stanciu, de la TVR 2. Vedeta a fost la fel de sinceră și a povestit cum anume își gestionează durerea lăsată, după ce părinții ei, dar și alți oameni apropiați, s-au stins din viață. Vedeta și-a găsit alinarea în copilul său, Alexandru, în vârstă de 13 ani, în muzică, dar și în credință.

Fac bine, mă încarc cu bine pentru că trebuie să trec prin tumultul acesta care ne înconjoară pe toţi. După tristeţi acumulate în ultimii 2-3 ani, în care am pierdut oameni dragi şi apropiaţi din familie, am constatat că, cu cât trece timpul, unele lucruri se pierd, iar altele se accentuează. Fiind un om cinstit cu mine şi cu cei din jur, le trăiesc şi le las să se ducă. În această perioadă merg la concerte, la spectacole şi cânt cu trupa mea Trio Puiu Pascu şi am spectacole la Tetrul Constantin Tănase, a spus ea în emisiune.

Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele… Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi', a mărturisit Oana Sîrbu, pentru Ego. 

O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea, a spus artista, în urmă cu ceva timp, la Prima TV.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton