Oana Roman, singură de Crăciun, după ce a fost părăsită de Marius Elisei! Cum va petrece Sărbătorile

 Oana Pantazi
.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei în prag de Crăciun și traversează o perioadă dificilă. Cu toate acestea, vedeta este oprimistă că va depăși această perioadă cu bine. Iată cum va petrece Oana Sărbătorile în lipsa soțului ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman va fi singură de Crăciun anul acesta, după ce s-a despărțit de Marius Elisei. Din păcate, pentru ei nu este prima despărțire și, evident, nici prima oară când au probleme în cuplu. Până acum însă, au reușit să le depășească, de dragul fiicei lor, însă de data asta separarea a fost inevitabilă.

„Practic, nu am avut de ales”

El a plecat de acasă, dar a rămas cu afacerea cu haine pe care o aveau împreună, în timp ce Oana a rămas cu regretele unei căsnicii în care a intrat cu mult optimism. Din păcate, separarea s-a produs cu puțin timp înainte de Sărbători, așa că Oana Roman va petrece de Crăciun fără Marius Elisei.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mărturisit vedeta.

Oana-Roman-_i-Marius-Elisei-divor_-1Oana-Roman-_i-Marius-Elisei-divor_-1

Cum va petrece de Crăciun Oana Roman în lipsa lui Marius Elisei

Deși traversează niște momente extrem de dificile, cu atât mai mult cu cât se apropie Sărbătorile, Oana Roman este optimistă și promite că va avea un Crăciun de neuitat, alături de fiica ei. Vedeta a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să vină Moșul, dar și să meargă în vizită la oamenii dragi ei.

'Recunosc că abia aștept să vină Crăciunul, să vină Moș Crăciun. Chiar dacă mi-am făcut singură câteva cadouri sper să vină și la mine Moș Crăciun anul ăsta. Casa e pregătită, miercuri o să gătim și în seara de Ajun vom fi acasă, apoi vom merge într-o vizită, într-un cadru foarte restrâns. Cu siguranță va fi un Crăciun frumos deoarece vom avea alături oameni dragi, oameni pe care îi iubim, o să fiu cu mama', a spus Oana Roman pe contul său de socializare!

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii: „Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Alex Bodi, după ce a ieșit din închisoare. Reacția neașteptată a fostului soț al Biancăi Drăgușanu când a văzut că e filmat

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

„Nu regret nimic”

Anul acesta, Oana Roman va petrece Crăciunul în noua ei vilă, însă, din păcate, familia nu va fi completă, după despărțirea de Marius Elisei. După ce a făcut anunțul despărțirii, menționând că și-a pierdut și soțul, și afacerea, vedeta a revenit cu o postare în mediul online, mult mai optimistă.

„Acum 31 de ani pe 21 decembrie, viața mea urma să și schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper, într-o direcție mai bună. Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifică un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta. Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumina și mi se va arăta calea.

Nu regret nimic și știu că pun capul pe pernă în fiecare seară cu sentimentul că am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Și asta voi face în continuare pentru Isabela și pentru mamă. Vă mulțumesc pentru gânduri, încurajări și îmbrățișări. Vi le întorc înzecit”, a scris Oana Roman pe contul ei de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton