Procurorii cer arestarea lui Victoraș Micula în lipsă. Ce acuzații i se aduc milionarului

 Dumba Gabriela
.

Parchetul Tribunalului Bihor l-a trimis în judecată pe Victoraș Micula, iar acum procurorii cer arestarea acestuia în lipsă. Termenul pentru judecata de arestare este pe 28 decembrie 2020. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victoraș Micula a fost trimis în judecată, în dosarul în care este acuzat că a îmbrăcat uniforma de polițist la o percheziție. Totodată, procurorii cer și arestarea celor patru polițiști implicați în dosar și care i-au permis lui Victoraș să participe la o percheziție.

victoras-miculavictoras-micula

Milionarul Victoraș Micula este acuzat și că a accesat ilegal baza de date a Ministerul Afacerilor Interne. Micula a fost trimis în judecată alături de alți patru polițiști, printre care unul pensionar. Odată cu Micula junior au fost puşi sub acuzare şi agenții de poliție Camelia Ile, Ovidiu Vaida, Alin Zanca și Claudiu Rengle, potrivit wowbiz.ro.

Dosarul a fost deschis în 2018, printr-o sesizare din oficiu, de poliţiştii Serviciului Judeţean Anticorupţie Bihor, ancheta fiind coordonată iniţial de actualul procuror DNA Gheorghe Berce şi finalizată acum de procurorul Cristian Ardelean.

În timp ce era așteptat la audieri, milioanrul făcea petreceri de zile mari, pe care le post ape contul lui de Instagram. Victoraș a atras atenția public, după ce a postat mai multe imagini de la party-urile de lux pe care le făcea la un hotel scump din Elveția. Acesta a împărtășit scenele de la petreceri și cu urmăritorii lui de pe Instagram. Milionarul este surprins cum se distrează la chefuri cu manele și băuturi scumpe.

Cei patru poliţişti trimişi în judecată alături de milionarul Micula sunt:

Ovidiu Vaida – acuzat de complicitate la uzurpare de calităţi oficiale

Claudiu Rengle – în prezent pensionar, acuzat de abuz în serviciu

Camelia Erdei – căreia i se impută acces ilegal la un sistem informatic, divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, dar şi complicitate la două fapte de acces ilegal la un sistem informatic

 Alin Zanca – acuzat de complicitate la instigare la acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi abuz în serviciu.

Citește și:

Marius Elisei, prima reacție după despărțirea de Oana Roman: „Chiar m-am jurat. Ai crezut că am să mă întorc…”

Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: „Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”

O influenceriță de 24 de ani a murit de anorexie! S-a stins în brațele prietenei sale

Victoraș Micula a accesat ilegal datele personale ale artistei Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău i-a aprins atât de tare imaginația lui Victoraș Micula, moștenitorul celei mai mari fabrici de băuturi carbogazoase din România, încât acesta s-a ales cu un dosar penal din cauza ei. Micula este acuzat că a accesta ilegal baza de date a poliției pentru a căuta informații despre frumoasa artistă.

'În seara zilei 21 aprilie 2018 (…), suspectul Victor Micula a intrat în aceeași încăpere unde își desfășura activitatea suspecta I.C. a, și anume în Poliția Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezența unei persoane aflate în cercul său relațional, cu folosirea userului și parolei numitei I. C., care și-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesta nelegal, în interes personal, cu depășirea limitelor autorizării permise agentului de poliție I, C, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, și anume Evidența Auto, Evidență Persoane, respectiv Evidență Pașapoarte, în scopul de afla date confidențiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliției Mun. Oradea', se arată în răspunsul Parchetului Bihor către G4media.ro.  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton