Andra Volos a atacat-o dur pe Aya de la Puterea Dragostei: "Există persoane reale care arată așa"

 Oana Pantazi
.

Andra Volos are încă multe de împărțit cu Aya de la Puterea Dragostei, pe care a ironizat-o recent pe contul său de socializare. Fosta concurentă nu poate să-i ierte rivalei sale legătura cu Bogdan Mocanu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos a fost una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului doi al show-ului, însă, din păcate, acum iese în evidență din alte motive – recent a făcut-o praf pe Aya de la Puterea Dragostei, cu care încă mai are niște conturi de reglat, se pare…

Andra Volos s-a iubit multă vreme cu Bogdan Mocanu, câștigătoru show-ului de la Kanal D, însă, din nefericire, povestea lor de dragoste nu s-a încheiat așa cum și-ar fi dorit. Mai mult, despărțirea lor a devenit notorie în social media, unde cei doi s-au războit multă vreme și continuă să o facă. Nu în ultimul rând, în toată această luptă a orgoliilor există și victime colaterale.

132043371-402636971078398-6639129841825775919-n132043371-402636971078398-6639129841825775919-n

Andra Volos a ironizat-o pe Aya de la Puterea Dragostei

Aya de la Puterea Dragostei a intrat în vizorul Andrei Volos, după ce Bogdan Mocanu și Jador s-au întors la Puterea Dragostei, unde, se pare, fostului ei iubit i-ar fi căzut cu tronc Aya… mai ales că Aya și Bogdan Mocanu ar fi păstrat legătură, cel puțin în zilele imediate după vizita lor în Istanbul. Iar asta a fost picătura care a umplut paharul pentru Andra Volos.

Ulterior, Bogdan Mocanu a fost întrebat în repetate rânduri despre relația pe care o are cu Aya de la Puterea Dragostei și nu a ezitat să spună nu numai că a ținut legătura cu ea, ci și că o place, fapt ce, cu siguranță, nu a fost pe placul fostei sale iubite, Andra Volos.

Cum Andra Volos este foarte urmărită în social media, fanilor ei nu le-au scăpat comentariile acide pe care frumoasa șatenă le-a făcut la adresa rivalei sale Aya de la Puterea Dragostei. Andra Volos și prietena ei Asiana Peng, fostă concurentă Survivor, au purtat un dialog într-un ton extrem de ironic la adresa concurentei din sezonul trei Puterea Dragostei, iar ulterior întreaga filmare a fost urcată pe pagina de socializare a fostei iubite a lui Bogdan Mocanu.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Ghenea are un nou iubit. Fotbalistul Nicolo Zaniolo este cu 12 ani mai mic și și-a părăsit logodnica pentru frumoasa româncă

Citește și: Cristina Cioran are un nou iubit. Cine este bărbatul: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut'

'Am uitat să vă spun că am dat peste un filtru nou. E frumos, nu? Mai nou e că, într-adevăr, pe lângă asta, există persoane fără filtru, adică… reale, care arată așa', spune Andra.

'Adică Aya', a completat Asiana Peng, spulberând orice urmă de îndoială cu privire la beneficiara ironiilor Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton