Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii. Cum s-au fotografiat cei doi

 Dumitrache Laura
.

Oana Roman și Marius Elisei se pare că au lăsat deoparte neînțelegerile și au decis să revină la sentimente mai bune. În urmă cu două săptămâni, vedeta tv a declarat că relația celor doi nu mai este ca la început. Ei bine, se pare că cei doi parteneri încearcă să formeze un cuplu puternic. Recent, cei doi s-au fotografiat în timpul unui eveniment, fiind foarte fericiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul anului 2021, mergând la notar. După câteva luni de separare, cei doi au decis să își mai dea o șansă, având în vedere că au o fiică minunată împreună. Cu toate astea, se pare că neînțelegerile s-au instalat în relația lor, iar Oana declarat că între ea și Marius există din nou divergențe.

Oana Roman si MariusOana Roman si Marius

Deși s-au împăcat în urmă cu câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei s-au confruntat cu numeroase probleme, iar vedeta nu a ascuns acest lucru. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că tensiunile au reapărut în relația lor, iar cea mai afectată de toate certurile este fiica lor, Isabela.

Citește și: Marius Elisei, dezvăluiri despre relația cu Oana Roman și zvonurile despărțirii:”Nu este nimic concret'

Citește și: De ce se ceartă Oana Roman cu Marius Elisei:”Trecutul pe care îl are fiecare…”

Citește și: Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită:”Încă minte despre mine”

Citește și: Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 a doua oară.Cine îi ține locul la emisiunea Mireasa

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu mai bine de un an, ca mai apoi să se împace. În urmă cu câteva săptămâni, Oana a declarat că între ea și Marius Elisei au intervenit divergențele, iar fetița lor, Isabela, suferă foarte mult. Din spusele vedetei, părea că se va ajunge la o nouă despărțire, dar se pare că cei doi au decis să lase deoparte neînțelegerile și să se înțeleagă bine.

Recent, Oana și Marius s-au afișat împreună la nunta unui prieten de familie. Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care și ea și Marius Elisei zâmbesc și par lipsiți de griji și de probleme.

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de o nouă despărțire

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni care sunt motivele pentru care apar certuri între ea și Marius Elisei. Se pare că gelozia partenerului ei ar juca un rol important. Cu toate acestea, când vine vorba de fiica lor, Oana Roman susține că Marius este un tatăl adevărat.

„Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!',, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

Marius Elisei, despre relația cu Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman s-au căsătorit în 2014, iar împreună au o fetiță, Izabela. Cei doi au surprins pe toată lumea după ce au divorțat în 2021, la șapte ani de la nuntă. După câteva luni, Oana și Marius și-au mai dat o șansă, dar ulterior au trecut printr-o situație tensionată. Deși s-a zvonit că între ei ar exista probleme, Marius a mărturisit că relația cu Oana este una bună.

‘Dacă voiam să se afle, spuneam exact . am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. , a declarat Marius Elisei la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton