Alina Sorescu, adevărul despre viața sa personală, în timpul divorțului de Alexandru Ciucu: "Se urmărește o înscenare în plin proces"

 Dumitrache Laura
.

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu, tatăl celor două fetițe sale. În ultima perioadă s-a zvonit că firma vedetei ar avea multe datorii și că ar fi împlicată într-o altă relație. Alina Sorescu a decis să spună adevărul și să explice de se întâmplă, de fapt, în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Artista a fost foarte discretă cu viața ei personală și a preferat să stea departe de scandaluri. După ce s-a aflat că divorțează de Alex Ciucu, s-a zvonit că artista ar avea datorii și ar fi implicată într-o relație. Astfel, Alina Sorescu a decis să facă lumină în acest caz și a spus cum stau lucruri de fapt.

Alina SorescuAlina Sorescu

Alina Sorescu a obținut o nouă victorie în procesul de divort pe care i l-a intentat creatorului de modă. Alex Ciucu a făcut recurs la ordonanța președințială prin care solicitase că micuțul să aibă domiciliul la el, în vila din Pipera. Instanța a decis ca cele două fetițe să locuiască în continuare cu mama sa.

Citește și: Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu.Cum a fost fotografiat creatorul de modă, pe stradă

Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Mă ajută și mă…'

Citește și: Sebastian Dobrincu, exasperat de acuzațiile lui Mimi, fosta lui iubită:”Încă minte despre mine”

Citește și: Simona Gherghe, infectată cu COVID-19 a doua oară.Cine îi ține locul la emisiunea Mireasa

Alina Sorescu, adevărul despre datoriile firmei sale

Artista a răbufnit după ce s-a zvonit că firma ei ar avea datorii mari și ar fi implicată într-o altă relație. Instanța a decis să-i dea câștig de cauză artistei, iar fetițele rămân în continuare alături de Alina Sorescu. Creatorul de modă a depus recurs la ordonanța președințială prin care solicitase ca fetele lui să aibă domiciliul la el, în vila din Pipera. Recent, vedeta a mărturisit că firma ei nu are datorii.

În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică., a declarat artista pentru impact.ro.

Alina Sorescu, în timpul procesului de divorț de Alexandru Ciucu: „Clar se urmărește o înscenare în plin proces'

De asemenea, vedeta a vorbit și despre presupusa relație. Alina Sorescu a explicat că buchetul cu care s-a fotografiat a fost cumpărat pentru o prietenă. Mai mult, vedeta susține că toate aceste informații sunt mai degrabă „înscenări în plin proces”

„Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea.

Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces', a mai spus Alina Sorescu.

Artista a mărturisit că prioritare sunt fetițele sale

Alina Sorescu a mai spus că prioritare sunt fetițe sale, care în prezent locuiesc cu ea. Cântăreața își petrece timpul cu ele atunci când nu este la job. Alex Ciucu și Alina Sorescu s-au cunoscut în 2008 și au împreună două fetițe Elena Carolina și Ana Raisa. Artista a fost cea care a depis actele de divorț, după 12 ani de căsătorie. Potrivit deciziei judecătorești, designerul își ia fetele în week-end, o dată la două săptămâni și urmează să petreacă o vacanță alături de fetițele sale.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton