Cum a reacționat Oana Roman, după ce a fost acuzată că lucrează ilegal: „E groaznic!”

 Sutiu Theodora
.

Cum a reacționat Oana Roman, după ce a fost acuzată că lucrează ilegal. Vedeta a fost criticată, încă o dată, de cei care o urmăresc în mediul virtual. Ea a fost acuzată, de curând, de către o femeie că ar lucra ilegal și că afacerea ei nu ar fi ceea ce pare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a reacționat Oana Roman, după ce a fost acuzată că lucrează ilegal. Când a văzut reproșurile, aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns imediat cele care i le-a adus.

Vedeta neagă tot și mărturisește că plătește taxe și impozite pentru tot ceea ce face. Ea încearcă să ignore pe cât posibil răutățile care se spun la adresa ei.

oana-1oana-1

Cum a reacționat Oana Roman, după ce a fost acuzată că lucrează ilegal. Despre ce este vorba

Marius Elisei și Oana Roman au împreună un site cu haine, iar fiica lui Petre Roman se ocupă cel mai mult de această afacere.

„Apropo de site, m-am amuzat foarte tare că o domnișoară foarte frustrată mi-a scris aseară: «Ce te tot lauzi atât cu site-ul ăsta al tău, că nu trăiești din el și mori de foame. Mai bine publică încasările și cifra de afaceri dacă ești șmecheră».

Nu cred că trebuie să dau explicații nimănui, pentru că ce crezi?! Eu lucrez legal. Absolut tot ce trimit este cu factură. Plătesc taxe și impozite la greu. Mi se pare absolut îngrozitor că unii oameni sunt atât de nefericiți. E groaznic!', a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Cum s-au cunoscut Oana Roman și Cătălin Botezatu

Citește și: Ce probleme de sănătate are Oana Roman și ce i-au interzis medicii

Citește și: Christian Sabbagh și soția sa s-au împăcat

Citește și: Luminița Anghel și fiul adoptiv s-au împăcat. În ce relații sunt acum

Oana nu acceptă să lucreze fără contract

Cum a reacționat Oana Roman, după ce a fost acuzată că lucrează ilegal. Totodată, iubita lui Marius Elisei a mărturisit că ea nu acceptă niciodată să lucreze fără contract, fiind una dintre condițiile pe care le impune atunci colaborează cu cineva.

„Inclusiv pentru contractele de promovare pe Instagram și Facebook, eu lucrez numai cu contract și pentru tot ce lucrez emit factură sau fac contract de drepturi de autor pentru care îmi plătesc taxe și impozite. Nu accept să lucrez cu nimeni fără contract', a mai spus vedeta.

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată

La capătul unei o perioade când Oana Roman, dar și Marius Elisei au stat separați și au suferit, ei și-au dat seama că le este mult mai bine împreună.

Momentele de tandrețe și declarațiile de dragoste nu lipsesc din viața de zi cu zi al unuia dintre ele mai urmărite cupluri din lumea mondenă.

De când te cunosc mă simt de parcă plutesc în oceanul iubirii. Cu tine fiecare zi e cea mai frumoasă pe care am trăit-o. Mă faci un om mai bun și te iubesc extraordinar de mult‘ a scris partenerul de viață al Oanei Roman pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton