Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze: „M-am simțit foarte, foarte rău”

 Sutiu Theodora
.

Catinca Roman se numără printre vedetele care au avut COVID-19, în ultimele săptămâni. Ea a trecut printr-o experiență grea și a mărturisește că s-a simțit extrem de rău, dar acum starea ei s-a îmbunătățit chiar dacă nici acum nu a reușit să se refacă complet. Catinca Roman era vaccinată cu ambele doze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Catinca Roman a mărturisit că a experimentat simptome serioase. A avut o tuse puternică, frisoane și stare generală rea.

catinca-1catinca-1

Catinca Roman a avut COVID-19. Ce simptome a avut

Mai mult decât atât, Catinca Roman a precizat că s-a infectat cu COVID-19 deși are și schema completă de vaccinare.

„Acum sunt bine, binișor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele le-am avut acum două săptămâni, au debutat cu tuse puternică, frisoane și stare generală foarte proastă.

N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba și am chemat ambulanța. Ținând cont de vârsta mea, deși sunt vaccinată cu schema completă m-am gândit că e posibil să fac o formă mai grea și am chemat ambulanța, mi s-a făcut test și am primit rezultatul în două zile', a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman

Citește și: Ce relaţie are Catinca Roman cu fiica sa

Citește și: Christian Sabbagh, noi explicații după ce soția sa a cerut ordin de restricție împotriva lui

Citește și: Din ce câștigă bani acum Viorel și Vulpița de la Acces Direct

Vedeta nu mai avea nici poftă de mâncare

Mai mult decât atât, Catinca Roman, care s-a vindecat de COVID-19, spune că nu a fost spitalzată, a stat izolată, singură la domiciu. De asemenea, aceasta îi sfătuiește pe oameni să meargă să se vaccineze.

'M-am simțit foarte, foarte rău, în zilele a șaptea și a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău.

Te afectează și psihologic faptul că ești singur, că nu poți să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze că nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala', a mai spus Catinca Roman.

A trecut peste boală cu ajutorul prietenilor

Deși a stat izolată la domiciliu singură, fără să aibă pe nimeni să o ajute, Catinca Roman a precizat că această perioadă ar fi fost mai grea, dacă nu îi avea pe cei apropiați lângă ea, prin telefon.

„Din fericire am un grup de prieteni apropiați care întodeauna au fost lângă mine, unii prieteni de 20 de ani și m-au sprijinit din toate punctele de vedere. Toți m-au sunat, mi-au scris, m-au sunat să mă ajute, au fost și unii care nu m-au sunat, care nu mi-au scris, dar asta e viață', a mai spus Catinca Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton