Christian Sabbagh, noi explicații după ce soția sa a cerut ordin de restricție împotriva lui: "Degeaba am încercat să le explic polițiștilor"

 Oana Pantazi
.

După ce a fost reclamat de propria soție, aceasta cerând ordin de restricție împotriva sa, Christian Sabbagh a revenit cu noi declarații pe contul său de socializare, unde a mărturisit că nu și-a agresat niciodată soția și că, în privința ordinului de restricție cerut împotriva lui, totul a fost din cauza unei neînțelegeri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Christian și Iulia Sabbagh au ocupat prima pagină a presei online și offline, după ce soția prezentatorului a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia. Cei doi au ajuns astfel în fața judecătorilor și, se pare, și-au rezolvat problemele. Ecourile întregii povești nu s-au oprit aici, așadar omul de televiziune a ținut să facă unele priviri suplimentare pentru cei care au rămas cu un gust amar în urma acestei situații neașteptate. Iată ce a declarat Christian Sabbagh pe contul său de socializare!

7-2-1024×767-17-2-1024×767-1

Christian Sabbagh a primit ordin restricție

În mesajul publicat pe contul de socializare, Christian Sabbagh a povestit cum au stat lucrurile, din punctulsău de vedere, menționând că totul s-a petrecut ca urmare a unei neînțelegeri dublate de excesulde zel al oamenilor legii.

„Din prea multă dragoste… Nu vreau să satisfac setea de senzațional, nici să devin subiect de can-can. Pentru a-mi proteja familia față de unele atacuri, e necesar să ofer publicului câteva explicații. Pe Iulia, am cunoscut-o în august 2014, la mai bine de un an și jumătate după ce am divorțat de fosta soție! În seara de 1 octombrie, 2021, într-un episod de gelozie, am purtat o discuție mai aprinsă, pe tema unor mesaje primite pe rețelele de socializare, din partea unor fani/fane. Mi-a cerut telefonul, din ambiție am refuzat. Mi-a spus că apelează 112, am încurajat-o dintr-un orgoliu prostesc. Au venit mai mulți agenți de poliție și ne-au spus că rezolvăm problema la secție. Acuzația: scandal conjugal sau violență domestică! Ea a fost urcată într-un echipaj, eu în altul. Peste câteva ore de audieri, mi-a fost pus pe masă un ordin de restricție. Sincer, m-a bufnit râsul, eram ca-n filmele de comedie cu Louis de Funès.
Degeaba am încercat să le explic polițiștilor că îmi iubesc familia, că avem 7 ani fericiți de căsnicie, că într-o relație mai există și certuri, mai ales când partenerii se iubesc la nebunie…

M-am trezit la 3 dimineața pe străzi, cu ordin de restricție, că nu am voie să mă apropii de soție și copii timp de 5 zile. Dosarul a plecat cu viteza vântului, de la poliție la parchet, de la parchet la judecătorie! Apoi, am apărut pe portalul Justiției! Iulia a trăit mulți ani în Spania, nu cunoaște legislația, nu e obișnuită cu astfel de situații. Înțeleg că violența domestică în România a dus la nenumărate tragedii, că multe doamne au avut de suferit, că legea nu le proteja suficient, chiar eu am făcut nenumărate reportaje și campanii pe această temă. Îi înțeleg și pe polițiști. Au fost bine-intenționați, dar din dorința de a aplica legea ca la carte, nu au făcut altceva decât să creeze un rău nejustificat. Sper să aibă același exces de zel și în alte cazuri, cu adevărat dramatice!

În încheiere, eu și Iulia avem o relație frumoasa, ne iubim, avem doi copii minunați și sub nicio formă nu vom permite cuiva să intervină în căsnicia noastră. Suntem două caractere puternice, nu întâmplător Destinul ne-a unit!', a fost mesajul postat de Sabbagh pe contul de socializare.

Citește și: Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret!Primele imagini cu mireasa

Citește și: Christian Sabbagh, prima reacție după ce soția a cerut ordin de protecție:„Era nervoasă pentru că…

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…’

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Citește și: Din ce câștigă bani acum Viorel și Vulpița de la Acces Direct. Sunt în pragul sărăciei

Christian Sabbagh și soția lui s-au împăcat

La cinci zile după ce Iulia Sabbagh a cerut ordin de restricție împotriva soțului, aceștia s-au întâlnit la Judecătorie pentru a-și rezolva problemele. Cei doi soți au ieșit zâmbitori de la Judecătorie și au declarat faptul că totul s-a rezolvat și că au decis să se împace. Ba chiar mai mult, prezentatorul a susținut în continuare că a fost vorba doar de o glumă.

Fix acum am ieșit de la Judecătorie. S-a soluționat foarte bine. V-am spus, totul era o glumă, dar dintr-o glumă și o ambiție s-a ajuns la asta…’, a spus Christian Sabbagh pentru Fanatik.

Totodată, Christian Sabbagh a mai adăugat faptul că revederea cu Iulia a fost foarte frumoasă și că se simte extrem de bine că au plecat împreună de la Judecătorie.

‘Reîntâlnirea noastră a fost foarte frumoasă, ne ținem de mână și plecăm împreună. Acum mergem cu doamna avocat să îmi iau mașina pentru că eu, de zăpăcit, eu m-am dus la Tribunal în loc să merg la Judecătoria Sectorului 4. Habar nu aveam, noroc că m-a sunat doamna avocat să mă întrebe de ce întârzii’, a mai spus, râzând, Christian Sabbagh pentru sursa citată.

Soția prezentatorului a confirmat spusele soțului său, adăugând că nu a fost vorba despre niciun fel de violență sau agresiune.

Nici măcar nu a fost o ceartă, a fost o năzbâtie. Oricum de iubim…Mă bucur de vedetism, nu credeam că ajung aici (râde în hohote, n. red.). Sunt foarte bine, nu s-a întâmplat nicio violență, nicio agresiune de niciun fel. Cine știe, poate din toată asta, iese, facem un copil. Cu siguranță, după revederea asta de cinci zile lipsă, o să vă spun că sunt însărcinată…”, a declarat și Iulia pentru sursa citată.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton