Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei: „Trebuie să am niște discuții cu ea”

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a oferit detalii despre ce se întâmplă cu adevărat în relația ei cu Marius Elisei, dar și cum îi vor da vestea fiicei lor, Isabela, dacă se va produce despărțirea în cele din urmă. Oana Roman a declarat recent că situația dintre ea și tatăl fetiței sale nu este deloc una bună. Mai mult, fiica lor, Izabela, suferă foarte mult atunci când între părinții ei au loc divergențe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei. În urmă cu opt ani, pe 15 iunie, Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit. În 2020, vedeta anunța divorțul de tatăl fiicei ei, luând prin surprindere multă lume. După câteva luni în care au stat separați, ce doi au decis să se împace și să își acorde o șansă. Totuși, se pare că relația lor nu este atât de bună în prezent și se vorbește, din nou, despre o posibilă despărțire.

2-32-12-32-1

Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman a dat de înțeles că relația cu Marius Elisei nu funcționează așa cum își dorea. Iar cea care suferă cel mai mult din această poveste este Isabela. Oana Roman încearcă să nu i implice prea mult în discuțiile dintre ea și tatăl ei, însă trebuie să vorbească cu ea.

„Divorțul s-a pronunțat acum un an și ceva, deci noi oricum suntem divorțați în acte din februarie 2021. Lucrurile nu merg în direcția în care eu îmi doresc ca ele să meargă.

Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site în continuare, pentru că este o sursă de venit importantă pentru familia noastră și care nu are legătură până la urmă cu ce relații avem noi.

În rest, nu știu ce va fi, vom vedea. Eu încerc să nu o implic pe Isa, dar evident că trebuie să am niște discuții cu ea legate de lucrul acesta, fără îndoială”, a mărturisit Oana Roman pentru WOWbiz.ro. 

Citește și: Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman:'Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să…'

Citește și: Marius Elisei, după ce Oana Roman a anunțat că au probleme în relație:„Adevărul te costă’

Citește și: Andreea Bănică i-a impus soțului să nu-i mai cumpere niciodată bikini, cadou:Mă uit la ei cu speranța că îi voi purta, dar… nu. Nu îmi plac’/ VIDEO EXCLUSIV

Oana Roman a spus de la început că nu se va mai căsători cu Marius Elisei

Oana Roman a anunțat că a renunțat la ideea de a face nuntă cu Marius Elisei. La scurt timp după ce s-au împăcat, fiica lui Petre Roman și Marius Elisei declarau că au de gând să își reînnoiască jurămintele, vedeta a renunțat subit la această idee.

Oana a mărturisit că are probleme de comunicare cu partenerul său.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură’, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman: „Eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie'

Oana Roman încearcă să fie cât mai discretă în legătura cu problemele personale, pentru a o proteja pe Izabela.

„Numai că eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie’, a mai spus Oana Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton