NOII INFRACTORI, la final de stagiune. Să-i prindem!

 advertising.ringier
.

Pe 18 iunie, de la ora 19.30, pe scena mare a Teatrului Naţional I.L.Caragiale din Bucureşti, va avea loc încă o reprezentaţie din această stagiune cu ultima montare realizată  la TNB de regretatul artist Ion Caramitru, NOII INFRACTORI.

Edna Mazia, autoare israeliană deja bine-cunoscută şi în România, vă oferă prilejul unei întâlniri de cinci stele cu personaje pline de farmec şi imprevizibilă candoare, care vă vor atrage în sarabanda unor întâmplări din care nu veți scăpa decât lăsând râsul să vă cuprindă.

O comedie pentru toate gusturile, cu reţete rafinate şi combinaţii sui generis, cu neaşteptate lecţii de gătit din care fiecare va avea câte ceva de învăţat. Delicii pe alese. Preparate ca la carte…. Să aveţi poftă de râs!

Şi pentru că, sâmbătă seara, NOII INFRACTORI  descind pe proprietatea familiei Spector, şi pun stăpânire pe fiecare colţişor din intimitatea acestei case, ce îndemn ar fi mai potrivit decât: Grăbiţi-vă să-i prindeţi!

Biletele vă aşteaptă la Casa de bilete a TNB, precum şi online: https://www.mystage.ro/spectacole/noii-infractori-1535

Foto: Florin GHIOCA

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton