Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Este căsătorită și are o fetiță

 Cruceru Cristina
.

Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Este căsătorită și are o fetiță minunată. Ileana trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni, alături de Daniel. Cei doi sunt căsătoriți de câțiva ani și au împreună o fetiță, pe nume Carla. Iată cu ce se ocupă Ileana Sterp!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Ileana Aloman este fiica cea mare a mamei Geta și sora lui Culiță Sterp. Tânăra a devenit mămică, acum aproximativ un an, fiica ei venind pe lume pe vremea când artistul se afla la Survivor România. Ileana a intrat în atenția publicului, odată cu succesul cunoscut de fratele ei. Culiță este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere.

Ileana-SterpIleana-Sterp

Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Ileana a început să fie tot mai activă în mediul online, acolo unde tinerele mămici îi urmăresc activitățile. Fata cea mare a mamei Geta s-a mutat la casa ei, de curând. Ileana și Daniel au reușit să termine de amenajat locuința, pe care o cumpăraseră acum ceva timp. La începutul căsniciei lor, cei doi au locuit în casa lui Daniel, împreună cu mama acestuia. Asta până când au reușit să-și cumpere locuința mult visată.

Citește și: Prima imagine cu nepoata lui Culiță Sterp. Ileana, sora lui, e mamă pentru prima oară

Citește și: Culiță Sterp, anunț surprinzător despre Geta și iubitul ei: „I-am adus la biserică să se căsătorească”

Citește și: Mariah Carey face bani și azi cu piesa All I Want For Christmas Is You! Suma enormă pe care o câștigă anual

Citește și: Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu: „Ce emoții ne-au încercat pe amândoi'. Imagini cu inelul de logodnă

Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp

Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Ileana Aloman s-a ocupat, până să nască, de salonul pe care-l avea. Aceasta este hair stylist și avea foarte mult succes. Tânăra ajunsese să aibă clienți mulți, de renume, după ce a devenit cunoscută pe Instagram. Ileana Sterp este urmărită pe Instagram de aproape 200.000 de persoane, cu care ține legătura zilnic.

Aceasta postează foarte des activități din viața ei, noutăți, atât din vacanțe, cât și din viața de zi cu zi. Ileana are o relație specială cu internauții și tocmai din acest motiv este foarte apreciată. În general, familia Sterp este iubită pentru naturalețea de care dă dovadă, ori de câte ori are ocazia.

Ileana Aloman are un soț bogat

Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Ileana este căsătorită cu Daniel Aloman de câțiva ani. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla. Au făcut un botez de milioane, cu tematică și invitați de seamă. La fel a fost și nunta, evenimentul uimind pe toată lumea. Cele două petreceri nu au fost deloc restrânse, ci au avut sute de invitați, așa cum obișnuiesc să fie evenimentele din familia Sterp.

Daniel Aloman nu duce deloc grija zilei de mâini, căci muncește cât se poate de mult. Bărbatul are o pensiune destinată turiștilor, pe lângă alte afaceri. Acesta lucrează și în domeniul construcțiilor.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton