Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „Mă ajută și mă...”

 Cruceru Cristina
.

Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu. Artista a vorbit despre persoana, care o ajută în momentele dificile în care se află. Cântăreața se află în proces de divorț de tatăl fetițelor ei, designerul Alexandru Ciucu. Aceștia se luptă în instanță și pentru custodia celor două fiice ale lor. Noi dezvăluiri făcute de Alina Sorescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu. Alina Sorescu se află în plin divorț de Alex Ciucu, tatăl copiilor ei. Cei doi au decis, după o lungă căsnicie, să meargă pe drumuri diferite. Deși au ținut ascunsă despărțirea, o lungă perioadă, totul a ieșit la iveală când nimeni nu se aștepta. Cântăreața și fostul ei partener se luptă în instanță și pentru custodia celor două fiice ale lor.

Alina-Sorescu-11Alina-Sorescu-11

Alina Sorescu nu a rămas fără spijin, în această luptă. Tatăl ei este cel care o ajută la greu și pe care artista se bazează ori de câte ori are nevoie și de o vorbă bună. Alina Sorescu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei, după ce s-a aflat că s-a despărțit de Alex Ciucu.

Citește și: Aflată în plin divorț, Alina Sorescu își ia fetițele cu ea la concerte: „Le place să vină cu mami”

Citește și: În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își relansează cariera muzicală: Voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Adda, la câteva luni după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. A postat imagini cu pielea ei: „Sunt încă în celule, dar…'

Citește și: Nicole Cherry și-a schimbat numele după căsătorie. Cum e trecută acum în buletin: „Era un musai, nu puteam să trișez'

Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a mărturisit că are parte de multă susținere, mai ales din partea tatălui ei. Vedeta a ținut să spună cât de mult o ajută părintele ei și o sprijină acum, când trece prin momente complicate.

'Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri', a declarat Alina Sorescu, pentru ego.ro

Ce spunea tatăl Alinei Sorescu despre divorțul de Alex Ciucu

Gabi Sorescu a crezut în povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu până la sfârșit. Acesta l-a apreciat foarte mult pe designer. La sfârșitul anului trecut, când deja începuseră să apară zvonuri legate de divorț, tatăl Alinei Sorescu a vorbit despre acest lucru. 'Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!', spunea Gabi Sorescu, conform sursei citate.

Tatăl Alinei Sorescu l-a considerat pe Alex Ciucu un bărbat foarte respectuos și potrivit pentru fiica lui. 'Alex este un băiat foarte bun și respectuos, la fel ca fata mea. Mi-am făcut fata mare, mă mândresc cu ea. Vreau să am nepoțel și nepoțică', spunea acesta, acum 12 ani, într-un interviu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton