Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire: "Mi-a zis că o să plece, și-a făcut bagajele"

 Cica Cristina
.

Oana Radu a recunoscut că ea și partenerul ei au fost pe punctul de a se despărți, la un moment dat. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a spus că cel care i-a devenit soț chiar își făcuse bagajele, fiind hotărât să o părăsească. Iată care ar fi fost motivele care l-ar fi împins către un astfel de gest.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu s-a deschis și a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Nu totul a fost în nuanțe de roz și la un moment dat cei doi au fost chiar la un pas de despărțire.

Motivul pentru care Oana Radu și soțul au fost la un pas de despărțire

Totul a avut legătură cu procesul de slăbire al vedetei, care nu a fost deloc unul simplu. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost extrem de apreciată pentru voința de care a dat dovadă pentru a pierde atât de mult în greutate. Oana Radu spune, însă, că nu a fost deloc simplu și ar fi putut chiar să o coste și relația.

Oana-Radu-despartire-1Oana-Radu-despartire-1

Oana Radu a povestit că mânca pe ascuns și își mințea partenerul că reșine apă, iar aceste gesturi l-ar fi determinat să-și facă bagajul și să o părăsească pe vedetă.

Oana Radu: „Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc”

Acela a fost momentul care ar fi determinat-o să-și dorească cu adevărat să slăbească.

'Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece.

A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc', a povestit Oana Radu.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Oana Radu de la Bravo, ai stil!:”Știu cât e de greu să trăiești…”

Citește și: Cum a slăbit Oana Radu 34 de kilograme în doar trei luni.Ajunsese să cântărească 104 kilograme

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: Decizia lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise:„Să se termine cu tot circul'

Cum și-a împăcat Oana Radu partenerul

Tot acesta a fost și momentul care a determina-o să realizeze cât de important este bărbatul din viața ei. A plâns și a luptat pentru a nu-l pierde și iată că cei doi au reușit să-și refacă relația.

'Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: 'Omul ăsta poate chiar o să plece'. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit.

El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine',a mai povestit artista.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton