A murit John Reilly, tatăl lui Kelly din "Beverly Hills, 90210"! Mesajul emoționant al fiicei actorului

 Dumba Gabriela
.

John Reilly, actor cunoscut pentru că a jucat în numeroase seriale de succes, printre care Dallas sau Beverly Hills, 90210, unde era tatăl lui Kelly, a murit în weekend. Anunțul a fost făcut de fiica sa, printr-un mesaj emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul John Reilly, cunoscut mai ales pentru rolurile din serialele General Hospital', Passions' și „Beverly Hills 90210', a murit la vârsta de 84 de ani. Nu a fost anunțată o cauză a decesului, însă fiica acestuia, actrița Caitlin Reilly, a anunțat vestea pe rețeaua de socializare Instagram, printr-un mesaj emoționant.

actor-actor-

„Imaginaţi-vă cea mai bună persoană din lume. Imaginaţi-vă că această persoană este tatăl vostru. Sunt atât de recunoscătoare că am putut să-i spus la revedere. Nu ştiu ce voi face, dar ştiu că va fi mereu cu mine”, a scris ea.  

Citește și:

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume. Averea sa a crescut, într-un an, cu peste 150 de miliarde de dolari!

Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios: „Îmi spune că sunt iubita lui perfectă”/ EXCLUSIV

Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu”

John Reilly a avut un rol și în Dallas'

John Reilly, născut în Chicago, și-a început cariera în anii 1960, cu roluri  în filmele producții ca Death Valley Days', Apples Way' și Gunsmoke'. În 1974 l-a înlocuit pe actorul John Colenback în rolul doctorului  Dan Stewart în serialul As the World Turns'.

Totodată, printre rolurile sale de început de carieră se numără și cele din producțiile How the West Was Won', Quincy M.E.'. Telespectatorii români îl știu cu siguranță ca tatăl personajului Kelly Taylor (Jennie Garth) din serialul pentru adolescenți „Beverly Hills 90210'.

Celebru pentru că a jucat rolul personajului negativ Sean Donely între 1984 şi 1995 în „General Hospital”, cel mai vechi serial american din toate timpurle, John Reilly este mai cunoscut pentru rolul Roy Ralston, mâna dreaptă a lui J.R din serialul „Dallas”.

A apărut şi în „The Love Boat” şi „Melrose Place”, dar şi în soap opera „Passions” în anii 2000. Şi-a împrumutat vocea supereroului din Marvel Hawkeye în serialul animat din anii 1990 dedicat lui Iron Man.

Rolul lui Sean Donely din General Hospital' l-a obținut în 1984 și l-a jucat până în 1995, iar, în 2013, s-a întors pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la debutul show-ului. În afara rolurilor de pe micile ecrane, actorul a jucat și în filmele The Great Waldo Pepper' (1975), Deal of the Century' (1983) și Touch and Go' (1986).

sursa foto: Everett Collection

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton