Jador, criză de nervi la Survivor! Cum l-au taxat colegii de echipă

 Oana Pantazi
.

Jador a avut o ieșire nepotrivită la Survivor, după ce Echipa Faimoșilor a pierdut a doua oară consecutiv. Colegii lui au reacționat la scurt timp după ce artistul și-a pierdut cumpătul și a aruncat cu decorul spre echipa adversă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În Republica Dominicană lupta pentru supremație se adâncește, iar spiritele sunt tot mai încinse, iar Jador tocmai ce a demonstrat, la Survivor, cât de întinși sunt, în realitate nervii tuturor concurenților.

După ce, duminică seară, Războinicii și faimoșii s-au duelat, premiul fiind unul important pentru ambele tabere, luni seară marii câștigători au fost tot Războinicii, care au câștigat un kit de unelte.

Victoria i-a bucurat foarte mult deoarece kitul urmează să le folosească pentru a-și construi un acoperiș deasupra capului. Din nefericire, victoria Războinicilor i-a demoralizat pe Faimoși, în scurt timp ambele tabere începând să se certe. Iar cel care nu și-a putut stăpâni deloc nervii și a avut o ieșire nervoasă neașteptată a fost chiar Jador.

Jador-Survivor9Jador-Survivor9

Jador, izbucnire nervoasă neașteptată

Jador, unul dintre cei mai simpatizați concurenți de la Survivor, a demonstrat, fără să vrea, ce încărcătură imensă de adrenalină este în cadrul competiției. Chiar dacă a început primul cea de-a doua probă, pe care a și câștigat-o, la scurt timp artistul a pierdut în fața lui Sorin de la Războinici.

Concurentul și-a pierdut cumpătul și a aruncat cu decorul amenajat pentru traseu direct înspre Războinici. Ulterior, s-a îndreptat spre colegii lui, pentru a-și reveni, însă aceștia nu au lăsat nesancționată ieșirea lui Jador la Survivor.

„Liniștește-te, asta este, viața merge înainte', i-a spus cătălin Moroșanu lui Jador, în încercarea de a-l liniști și a-l ajuta să meargă înainte.

„Așa e el prost. E al nostru, ce să-i fac?! E prost, dar e al nostru', a comentat Culiță Sterp.

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Doliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morții

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi.„Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece între mine și Ilie'

Citește și: Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc.Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

De ce participă Jador la Survivor

Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, Jador a devenit celebru de când a participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Între timp, și-a făcut un nume în lumea muzicală, ocupând primele locuri în clasamentul de trending al Youtube.

Jador nu a avut o viață ușoară. El provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun. Pe cât de bine i-a mers în ultima vreme pe plan profesional, pe atât de încurcată este însă viața amoroasă a artistului. Nu o dată el a povestit că nu poate trece peste separarea de Georgiana, fosta lui iubită, de care s-a despărțit acum 4 ani. Nici acum artistul nu stă mai bine pe plan amoros, după câte a mărturisit…

Jador a povestit, în cel de-al doilea episod Survivor, care este adevăratul motiv pentru care a intrat în competiție… Unul cel puțin surprinzător.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gândește la mine și la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă', i-a dezvăluit Jador, în al doilea episod de la Survivor, Amnei.

Foto: Facebook, captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton