O mai ții minte pe Andrea del Boca, actrița din Perla Neagră? La 54 de ani arată perfect, după ce a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus!

 Oana Pantazi
.

Andrea del Boca făcea furori, în anii 1990, în telenovela Perla Neagră', însă ulterior și viața ei s-a transformat într-un scenariu de film… Acum, la 54 de ani, după ce a trecut printr-o mulțime de încercări care i-au amprentat nu doar viața, ci și silueta, actrița a revenit din nou la formele care au consacrat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În anii 1990, Andrea del Boca și Gabriel Corrado formau un cuplu de succes pe micul ecran, telenovela Perla Neagră' ținând milioane de oameni cu sufletul la gură în fața televizoarelor. Actrița argentiniană a jucat în telenovele încă de la vârsta de 4 ani, grație tatălui ei, producătorul Nicolas Del Boca, făcându-se remarcată grație rolurilor sale din Estrellita Mia', Celeste', Antonella' și Zingara', și a atins succesul cu Perla Neagră'.

Ulterior însă, Andrea s-a retras din lumina reflectoarelor, jucând doar în câteva proiecte cinematografice și în roluri episodice. A revenit la genul care a consacrat-o abia în anul 2013, cu telenovela Esa Mujer', unde a fost protagonistă, după ce, o perioadă, a fost prezentatoare TV și s-a reorientat către regie.

Din păcate, în ceea ce privește viața personală, pentru Andrea del Boca lucrurile nu au mers chiar ca pe roate. Actrița nu s-a căsătorit niciodată, deși are o fiică în vârstă de 20 de ani cu omul de afaceri Ricardo Biasotti și de-a lungul timpului a suferit și de pe urma unei relații care a propulsat-o pe prima pagină a tabloidelor. Din nefericire, Andrea del Boca a pierdut și lupta cu kilogramele, greutatea ei fluctuând de-a lungul anilor.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

Ghinioanele s-au ținut lanț

Mai mult, decesul tatălui ei, acum doi ani, a umplut paharul suferinței pentru actriță, care, la scurt timp, s-a văzut implicată într-un scandal de proporții. Cu numai o lună înaintea morții părintelui său, mama actriței, Ana Maria Castro, a fost acuzată că i-ar fi distrus fiicei sale relația cu marea iubire a vieții sale…

Cum mai bine de trei decenii în urmă Andrea del Boca a trăit o poveste de dragoste controversată alături de Silvestre, un artist în vogă la vremea respectivă… Doar că el era însurat și se pregătea să devină tată pentru a treia oară atunci când cei doi s-au cuplat, fapt foarte comentat în presă la vremea respectivă.

Greu de înțeles de ce Silvestre – Andrea a susținut că a făcut-o din dorința de notorietate – a ieșit în fața presei după atâta amar de vreme și a făcut niște declarații care au îndurerat-o pe actriță. Acesta a afirmat că mama actriței i-ar fi propus să iasă cu fiica ei și să se poarte foarte urât, astfel încât aceasta să fie dezamăgită și să-l uite. Mama Andreei del Boca a negat însă orice implicare, însă actrița a fost jignită de gestul fostului iubit…

Mai mult, în urmă cu 4 ani, actrița a trecut printr-un nou șoc emoțional, fiind acuzată că a luat de la stat o sumă uriașă de bani pentru a produce o telenovelă, în care trebuia să joace și fiica sa, și care niciodată nu a mai fost realizată. Între timp, actrița, excedată de probleme și de moartea tatălui său, pe care l-a idolatrizat, a luat destul de mult în greutate.

Citește și: Decizia pe care a luat-o fostul soț al Ancăi Țurcașiu după divorț este tardivă. I-ar fi putut salva căsnicia

Andrea-del-Boca6Andrea-del-Boca6

Scandal cu tatăl fiicei sale

Andrea del Boca nu a rămas în relații bune nici cu tatăl fiicei sale, Anna Chiara, acum în vârstă de 20 de ani, Ricardo Biasotti dându-și fosta iubită în judecată de mai multe ori, fiindcă nu-i permitea să își vadă fiica, așa cum se stabilise prin custodie.

Anna însă a sărit în apărarea mamei sale la vremea respectivă, declarând că nu dorește să-și vadă tatăl, deoarece se simte inconfortabil în preajma lui.

„Nu pot să mă uit în ochii lui pentru că am doar amintiri neplăcute legate de el. Dacă ar fi făcut lucrurile diferit poate situația ar fi stat altfel. Are numărul meu de telefon de la vârsta de șase ani. Când stăteam la el nu mă lăsa să o sun pe mama, așa că ea mi-a adus un telefon mobil', povestea tânăra.

Andrea del Boca joacă și astăzi în telenovele, iar la 54 de ani a revenit la forma ei cea mai bună, în ultimul timp actrița afișând o siluetă extrem de suplă.

Citește și: Cum reușește Adela Popescu să se mențină în formă: „Radu a adus în viața mea și echilibrul din punct de vedere alimentar”

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton