Raluca Zenga, primele declarații despre divorțul de Walter: ”M-am gândit să liniștesc apele”

 Stamen Diana
.

Zilele trecute au apărut zvonuri că Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație. Soția antrenorului a vrut să se afle totul de la ea și a făcut primele declarații despre ceea ce se întâmplă în familia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mai multe speculații au apărut în presa din România despre un posibil divorț între Raluca și Walter Zenga. Se pare că principalele indicii că cei doi nu ar mai forma un cuplu ar fi fost lipsa fotografiilor împreună și faptul că nu mai locuiau împreună de ceva timp.

Raluca Zenga a ținut să se afle de la ea tot adevărul și a explicat ce se întâmplă între ea și soțul ei. Se pare că nu este vorba despre niciun divorț, iar aceștia sunt în continuare o familie. Soția lui Walter Zenga a precizat că motivul pentru care nu mai postează poze împreună este că antrenorul este în Italia, iar ea cu copiii în Dubai. Din cauza pandemiei de coronavirus, familia nu se poate reîntregi în acest moment.

Citește și: Cum a fost carantina în Dubai pentru Raluca Zenga: „Virusul este încă o amenințare reală care ne pândește, parcă, la cotitură” Ce măsuri de precauție și-au luat ea și copiii / EXCLUSIV

'Așteptându-l pe tati ❤️ Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri, dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele. Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neintregita doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază! 🙏', a scris Raluca Zenga pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Raluca și Walter Zenga, despărțiți de coronavirus! Aflat în Italia, antrenorul se teme pentru familia sa

Raluca Zenga, despre căsnicia la distanță

Probabil ai mai fost întrebată de două mii de ori, dar care este secretul mariajului vostru? În zilele noastre, pare greu spre imposibil să reziste relațiile pentru atâția ani. Ce anume vă ține împreună?

Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate! Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!

Citește și: Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter: „Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…”/ EXCLUSIV

Raluca-Zenga-primele-declarații-despre-divorț-2Raluca-Zenga-primele-declarații-despre-divorț-2

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton